Terug naar overzicht

Grand Café Van Gaal

Grand Café Van Gaal is naast een koffie-afspraak of zakenlunch met vrienden, familie en zakenrelaties dé perfecte locatie voor een diner, borrel, vergadering of ander evenement. Kom ook eens langs en maak indruk op uw relatie(s)!

De voetbalambiance en de nostalgie van De Alkmaarder Hout vormen het decor van Grand Café Van Gaal. En mede dankzij de warme inrichting heeft het een sfeervolle en gezellige uitstraling. U kunt bij een bezoek gebruikmaken van de goede parkeergelegenheid die het AFAS Stadion biedt.

Grand Café Van Gaal heeft een capaciteit tot 300 personen, waarvan er maximaal 200 personen tegelijkertijd kunnen dineren. Het is mogelijk om uw evenement te koppelen aan Grand Café Van Gaal waar u en uw gasten kunnen genieten van onder andere een belegde broodjes lunch, warm buffet, drie-gangendiner of een gezellige borrel met bittergarnituur. Bovendien kunt u kiezen uit ons culinaire assortiment en diverse gevarieerde menu's. Ook is het mogelijk om in overleg met de chef-kok een passend menu samen te stellen. In het AFAS Stadion staat klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht voorop.

  • Geschikte evenementen

    • Feesten & Partijen

    Aantal personen:
    tot 300 personen

    Mogelijke opstellingen:

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.