Terug naar overzicht

Kees Kist Lounge

Alleen de naam van de Kees Kist Lounge is al een voorbode voor een uniek evenement in het AFAS Stadion. De naar de Europese Gouden Schoen-winnaar en AZ-topscorer aller tijden vernoemde lounge heeft een warme voetbalambiance en is maar liefst 1120 m² groot.

De Kees Kist Lounge heeft een capaciteit tot 1.500 personen en de zaal is te verdelen in zes verschillende inspirerende ruimtes. De zalen zijn apart of gecombineerd te gebruiken en net als in het voetbalveld zijn ook in het AFAS Stadion alle opstellingen mogelijk: van een theater- tot een carréopstelling. Een perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een training, vergadering, workshop of presentatie, maar is ook een ideale locatie om een feest of borrel te organiseren. Zo kan elk feest in een speciaal thema worden gegoten, zodat uw gasten en u kunnen genieten van een onvergetelijke belevenis.

Bovendien is het mogelijk om de Kees Kist Lounge te combineren met de verwarmde hoofdtribune, waardoor wij presentaties voor duizenden bezoekers aankunnen.

 • Geschikte evenementen

  • Feesten & Partijen
  • Beurs

  Aantal personen:
  tot 1500 personen

  Mogelijke opstellingen:

 • De Kees Kist Lounge bevindt zich op de tweede etage en is eenvoudig te bereiken via de (rol)trap of de lift. De gehele ruimte beschikt over drie terrassen, waardoor u en uw gasten een frisse neus kunnen halen en tegelijkertijd kunnen genieten van het uitzicht op het hoofdveld. Bovendien zijn er op de betreffende verdieping voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.