Terug naar overzicht

Kees Kist

Zaal 2, 3, 4 of 5

Een training, vergadering, workshop of een presentatie? De Kees Kist zaal is een flexibele ruimte en daardoor te gebruiken voor groepen tot 80 personen. De zaal is gemakkelijk te vergroten en kan gekoppeld worden om eventueel meerdere gasten te faciliteren.

In de zaal zijn diverse opstellingen mogelijk: van theater- tot carréopstelling en de sfeervolle verlichte bar zorgt ervoor dat ook uitgebreide cateringmogelijkheden als een borrel en buffet tot de mogelijkheden behoort. De ruimte kan worden uitgebreid met diverse presentatie-onderdelen, audiovisuele middelen en technische assistentie.

 • Geschikte evenementen

  • Vergadering
  • Bijeenkomst

  Aantal personen:
  tot 80 personen

  Mogelijke opstellingen:

 • De Kees Kist Lounge bevindt zich op de tweede etage en is eenvoudig te bereiken via de (rol)trap of de lift. De Kees Kist zalen hebben toegang tot het terras, waardoor u en uw gasten een frisse neus kunnen halen en tegelijkertijd kunnen genieten van het uitzicht op het hoofdveld. Bovendien zijn er op de betreffende verdieping voldoende toiletvoorzieningen aanwezig.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw evenement in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.