Terug naar overzicht

Feesten & Partijen

Ontdek de unieke locatie

Bij AZ draait elk feest om een onvergetelijke en zeer unieke ervaring. Het AFAS stadion biedt een unieke setting voor uw partij, met oneindig veel mogelijkheden begeleiden we u naar een onvergetelijke viering!

Afgestemd op uw wensen en budget kunnen wij een unieke ervaring voor u creëren. Van decoraties, podia, licht en geluid tot een luxe buffet. En wat betreft catering, vertrouw op onze chef-kok met zijn jarenlange ervaring om uw culinaire wensen tot in perfectie te verzorgen. Wij helpen u graag, neem contact met ons op om de opties te bespreken.

Flexibele ruimtes

Het AFAS Stadion beschikt over diverse ruim opgezette vergader- en evenementenruimtes. In de warme voetbalomgeving van AZ bieden zestien verschillende zalen voor iedere groep en bijeenkomst passende mogelijkheden. Zo zijn de zalen bijvoorbeeld apart of gecombineerd te gebruiken, waardoor wij van 5 tot 2.500 personen een geschikte ruimte kunnen creëren.

Mocht u specifieke wensen hebben omtrent uw bijeenkomst, het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan ons volledige zalenoverzicht en selecteer een ruimte op basis van uw wensen.

Borrelarrangement

Een gezellige borrel van 2 of 4 uur.

  • 2 of 4-uur all-in drank arrangement Hollands-assortiment
  • Koud Buffet
  • Bittergarnituur warme items (3 stuks per persoon) bestaande uit: Een mix van bitterballen, kip nuggets, bami/nasihapjes, kaasrondje, frikadelletjes met Zaanse mosterd-mayonaise en sweet chili saus.
  • Flesjes met luxe notenmix op de tafels
  • Zaalhuur
  • Gebruik van muziekcomputer en standaard lichtinstallatie

2-uurs arrangement € 22,50 p.p. (excl. BTW)
4-uurs arrangement € 32,50 p.p. (excl. BTW)

Feest arrangement

Een gezellige feestavond met een 4-uur all-in drankarrangement (Hollands assortiment) en een heerlijk warm- en koud buffet in een prachtige sportieve ambiance.

  • Koude gerechten: Aardappelsalade, zalmsalade, gemengde salade met garnituur en dressing. Diverse vers afgebakken broodjes, met verschillende smeersels.
  • Warme gerechten: Saté van kippendij met kroepoek en een pittige satésaus. Zalm uit de oven met citroendressing. Kruidige rijst met fijne groenten & Aardappel-gratin.
  • Gebruik van muziekcomputer en standaard lichtinstallatie

€54,95 p.p. (excl. BTW)

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Uw feest of partij in het AFAS Stadion? Het evenemententeam stelt graag een op maat gemaakt arrangement voor u op. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar evenementen@az.nl. Direct meer weten? Bel dan AFAS Stadion Events op 072-547 8094.