Terug

AZ Business Beloningssysteem Seizoen 2023/2024

1. Inleiding
De laatste jaren is AZ Business enorm gegroeid, van zzp’ers, mkb’ers tot internationale bedrijven. Bij AZ Business draait het niet alleen om het kijken naar een aanvallende pot voetbal, maar ook om het uitbreiden en versterken van je netwerk. Samenwerken is ook bij ons de ‘key’ naar succes. Together we’ll create more. Vindt die ene vriend met zijn start-up, je buurman, zwager of sportmaat AZ Business al een tijd interessant maar twijfelt om in te stappen? Haal diegene over, geef dit door aan je accountmanager en krijg er een beloning voor terug!

2. Hoe werkt het beloningssysteem
Zoals hierboven uitgelegd willen wij met het beloningsysteem graag onze zakelijke relaties belonen die ons helpen met het creëren van een optimale wedstrijdbeleving en sfeer in het AFAS Stadion, door nieuwe business leden aan te dragen om in het seizoen 2023/2024 plaats te nemen op onze business tribune.

Indien het jou lukt een nieuwe klant te laten aansluiten bij de AZ Business, dan heb je de keuze uit één van de volgende twee beloningen: 

A. Een kortingsbedrag op jouw contract voor het seizoen 2024/2025.
Dit kortingsbedrag wordt verrekend als eenmalige korting op het bedrag van jouw eigen business seats in het seizoen 2024/2025. Het bedrag van de korting wordt berekend op basis van het aantal business seats dat de nieuwe klant bij AZ afneemt:

 • 2 business seats verkocht          1 x €500 korting
 • 4 business seats verkocht          1 x €1.200 korting
 • 6 business seats verkocht          1 x €2.000 korting
 • 10 business seats verkocht        1 x €3.500 korting

B. Beloning in de vorm van exposure
Als tegenprestatie voor de door jouw nieuw verkochte business seats ontvang je één van de volgende exposure mogelijkheden:

 • 2 business seats verkocht          Tegoed 8 kaarten voor een UEFA Europa Conference League (Groepsfase) wedstrijd naar keuze o.b.v. beschikbaarheid
 • 4 business seats verkocht          Videowall banner voor 1 geheel seizoen
 • 6 business seats verkocht          Narrowcasting video 10 seconden voor 1 geheel seizoen
 • 10 business seats verkocht        Wedstrijdsponsorschap 8 seats in de dug-out inclusief diner Dusseldorp BMW Lounge + fotomoment Man of the Match   

 3. (Actie-)voorwaarden

Naast de Algemene Voorwaarden van AZ zijn eveneens onderstaande actievoorwaarden van toepassing op het beloningssysteem, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van AZ en de actievoorwaarden zoals weergegeven op deze pagina.

 1. De actie geldt uitsluitend voor het seizoen 2023/2024. Een eventuele verlenging van de actie in het seizoen 2024/2025 zal tijdig door AZ worden gecommuniceerd.
 2. De actie geldt niet op verkochte business seats vóór het begin van de actie (1 juli 2023) en geldt niet met terugwerkende kracht.
 3. “Nieuwe klant” in het kader van deze actie wordt als volgt gedefinieerd: De persoon die i) minimaal één seizoen geen lid is geweest bij of van AZ Business; ii) niet eerder is benaderd door AZ; iii) niet zelf proactief AZ heeft benaderd in verband met AZ Business in het algemeen of de afname van business seats of een andere dienst van AZ in het bijzonder, en iv) die door jou als relatie van AZ wordt geïntroduceerd bij jouw accountmanager van AZ.
 4. De nieuwe klant moet de overeenkomst inzake de afname van business seats bij AZ daadwerkelijk hebben getekend. Daarna gelden pas de actievoorwaarden.  
 5. De beoordeling of iemand kwalificeert als nieuwe klant onder deze actie is uitsluitend voorbehouden aan AZ en een dergelijke beoordeling is niet voor discussie vatbaar.
 6. De bestaande relatie kiest per aangedragen nieuwe klant of hij/zij kiest voor het kortingsbedrag van 2.A of korting in vorm van exposure van 2.B. Een gemaakte keuze kan niet worden herroepen.
 7. De verkregen toegangskaarten op basis van deze actie moeten worden ingezet in hetzelfde seizoen als waarin de nieuwe klant is aangedragen.
 8. De mogelijkheid tot wedstrijdsponsorschap is onder voorbehoud van beschikbaarheid en de keuze voor een wedstrijd wordt in overleg met AZ gemaakt.
 9. Alle vermelde bedragen zijn exclusief btw.
 10. Het kortingsbedrag wordt als korting verwerkt op de factuur van het seizoen 2024/2025 en kan niet als credit worden teruggestort.
 11. Indien het aantal verkochte business seats tussen een van de staffels als weergegeven onder 2.A of 2.B valt geldt de voorafgaande beloning. Voorbeeld: Als je vijf (5) nieuwe business seats verkoopt, heb je recht op een beloning behorend bij het aandragen van vier (4) nieuwe business seats.
 12. Het kortingsbedrag of exposure tegoed kan alleen geëffectueerd worden door de desbetreffende zakelijke relatie, deze beloningen zijn niet overdraagbaar.
 13. Het aantal verkochte stoelen aan een nieuwe klant wordt alleen berekend op het daadwerkelijke aantal verkochte stoelen en niet op basis van de totale contractwaarde.