Terug naar overzicht

Alternatief programma AZ Fandag

Laatste Nieuws

03.08.2023

ALKMAAR- In verband met de slechte weersvoorspelling is AZ genoodzaakt het programma van de AZ Fandag op zaterdag 5 augustus aan te passen. Na uitgebreid overleg is besloten dat het helaas onverantwoord is om de buitenactiviteiten doorgang te laten vinden. AZ betreurt dit, maar heeft een alternatief programma opgesteld om er alsnog een fantastische dag van te maken.

Waar het eerdere programma om 13:00 uur begon, worden de deuren van het AFAS Stadion nu om 15:00 uur geopend. De entree is gratis. 

Sportcafé
Een aantal activiteiten zijn van buiten naar binnen verplaatst en vanaf 15:00 uur in het Sportcafé te vinden. Zo vind je hier F1-simulatoren, kun je FIFA 23 spelen, zijn er meerdere mini-games en ook staat hier de Youth League-beker waar je mee op de foto kunt! Ook het Hotel in Egmond-prijzenrad en het Vomar-prijzenrad zijn verplaatst naar het Sportcafé en je vindt hier ook een Photobooth van ESPN. De spelersbus van AZ zal vlak buiten het café staan zodat je binnen een kijkje kunt nemen. 

Programma
Voor de wedstrijd AZ - Bologna FC gaat de Molenaar-tribune open. In de rust van de wedstrijd laat wereldkampioen freestyle Hugo Vliese zijn trucs zien. Na de wedstrijd, rond 18:45 uur, worden de AZ Vrouwen voorgesteld aan het publiek. Vanaf 19:15 uur is het vervolgens mogelijk de handtekeningen van jouw favoriete spelers van AZ 1 te scoren! 

Parkeren & pendelbussen
Op het hele stadionterrein parkeer je gratis op zaterdag. Ook rijden er pendelbussen tussen Station Alkmaar en AFAS Stadion. De eerste pendelbus vertrekt om 15:00 uur vanaf Station Alkmaar. De laatste pendelbus rijdt om 21:00 uur bij het AFAS Stadion weg. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen op de Fandag. 

AZ Fancentrum
De Fanshop opent om 10:00 uur zijn deuren en biedt een speciale dagaanbieding aan op zaterdag. Alleen op deze dag koop je het nieuwe uittenue inclusief shirt, broekje en sokken vanaf €85! De bedrukking is gratis. Ook de Fancontainer is open. Deze is geopend vanaf 15:00 uur. 

AZ Juniorclubs
Als lid van de AZ Juniorclubs kun je meedoen met de gratis loting die om 16:00 uur plaatsvindt in het Sportcafé. Je maakt hierbij kans de wedstrijd AZ - Bologna FC van heel dichtbij als spelersescorte of ballenjongen te beleven!