Terug naar overzicht

AZ aangekomen in Andorra

Laatste Nieuws

09.08.2023

ANDORRA LA VELLA- AZ is woensdagavond aangekomen in de hoofdstad van Andorra: Andorra la Vella. In de dwergstaat spelen de Alkmaarders een dag later de heenwedstrijd in de derde voorronde van de UEFA Europa Conference League tegen FC Santa Coloma.

De reisdag van AZ zag er iets anders dan normaal uit. Zo trainde de Alkmaarse formatie woensdagochtend nog op het eigen AFAS Trainingscomplex. Daarna was er tijd voor de media om vooruit te blikken op het affiche.

Girona
Ronde de klok van 14:45 uur koos vlucht HAT2370 vanaf Schiphol-Oost het Nederlandse luchtruim. Zo’n twee uur later arriveerde AZ op de luchthaven van het Spaanse Girona. Vanaf daar stapte de ploeg op de bus richting Andorra. Na een rit van zo’n drie uur door de Pyraneeën arriveerde het in de hoogst gelegen hoofdstad van Europa.

Live
Supporters kunnen de wedstrijd volgen via Pay Per View. Via deze link kan de wedstrijd aangekocht en bekeken worden.

AZ Media
Uiteraard doet AZ Media verslag vanuit Andorra. Via live updates op Twitter, behind the scenes-beelden op Instagram en interviews na afloop van de wedstrijd wordt de achterban zo goed mogelijk op de hoogte gehouden.  


Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl