Terug naar overzicht

Steun AZ in jacht op groepsfase-ticket

Laatste Nieuws

23.08.2023

ALKMAAR- Slechts één tweeluik scheidt AZ nog van de groepsfase van de UEFA Europa Conference League. Op donderdag 24 augustus komt SK Brann op bezoek in het AFAS Stadion voor de heenwedstrijd. De aftrap is om 20:45 uur. De losse kaartverkoop is nu begonnen!

Voor deze wedstrijd is er een vrije verkoop. Seizoenkaarthouders en leden van de AZ Juniorclubs kunnen (extra) kaarten halen met 40% korting. Bestel jouw ticket(s) direct via deze link!

Seizoenkaart
Heb je nog geen seizoenkaart? Het is nog steeds mogelijk een seizoenkaart te bestellen! Geniet van vele voordelen, waaronder voorrang en korting op Europese thuiswedstrijden. Bestel jouw seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024 nu!

AZ Juniorclubs 
Ben je nog geen lid van de AZ Juniorclubs? Bekijk dan hier alle voordelen van een lidmaatschap van de AZ Juniorclubs en word net als ruim 4.000 anderen enthousiaste AZ-fans lid! Meld je hier direct aan en ontvang een AZ-Goodiebag ter waarde van €40,00!

Grand Café Van Gaal
In het Grand Café Van Gaal bereid je je donderdag culinair voor op het duel AZ - SK Brann. Vanaf 18:15 uur scoor je hier een heerlijk Noors tweegangenmenu: Linzensoep met crème fraîche en groene kruiden en Noorse zalm met tagliatelle, lente-ui en groene asperges (€29,95). Reserveren kan per e-mail via e.verbruggen@az.nl of door te bellen met 072 547 80 99.