Terug naar overzicht

Wifinetwerk AFAS Stadion geüpgraded

Laatste Nieuws

05.08.2023

ALKMAAR- AZ is altijd op zoek naar verbetering en innovatie en dat geldt ook voor de fanbeleving in het AFAS Stadion. Tijdens de zomerstop heeft de wifi-insfrastructuur van de Alkmaarse thuishaven een upgrade gekregen. Partner hallo, heeft een state-of-the-art wifinetwerk geïmplementeerd om te voorzien in de behoeften van de moderne, digitale voetbalfan.

Draadloos internet in moderne sportstadions is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de fanervaring. AZ erkent het belang van wifi als een middel om fans te verbinden en ervoor te zorgen dat iedere supporter gedenkwaardige momenten gemakkelijk kan vastleggen en delen met vrienden of familie. Met de nieuwe wifi-faciliteiten kunnen alle bezoekers van het AFAS Stadion gratis gebruikmaken van een hoogwaardige internetverbinding.

Fandag
Tijdens de AZ Fandag kun jij als één van de eersten het nieuwe wifinetwerk uitproberen. Op zaterdag 5 augustus ben je vanaf 15:00 uur welkom op het terrein van het AFAS Stadion waar AZ onder meer een oefenduel met het Italiaanse Bologna FC afwerkt.