Terug naar overzicht

AZ Scholingsmoment: Hoe creëer je betere voetballers door beter te bewegen?

Laatste Nieuws

19.12.2023

ZAANSTAD- AZ organiseert op maandag 29 januari 2024 het AZ Scholingsmoment voor trainers, waarbij antwoord zal worden gegeven op de vraag: ‘‘Hoe creëer je betere voetballers door beter te bewegen?’’. Het AZ Voetbalschool-evenement zal plaatsvinden op het AFAS Trainingscomplex.

Het eerste scholingsmoment van het nieuwe jaar is specifiek gericht op trainers van teams tot en met de Onder 15-leeftijdscategorie, hoofd jeugdopleidingen en bestuursleden die actief zijn in deze leeftijdsgroepen. Zij krijgen te zien hoe trainers van de AZ Jeugdopleiding te werk gaan om bewegingsvaardigheden van jeugdspelers te verbeteren.

Programma
Deelnemers worden tussen 17:30 uur en 18:00 uur op het AFAS Trainingscomplex ontvangen met koffie en thee. Het programma gaat om 18:00 uur van start en eindigt rond 21:00 uur. Uiteraard is achteraf ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Maximum aantal aanmeldingen
Wegens het bereiken van het maximum aantal deelnemers is inschrijven voor dit AZ Voetbalschool-evenement niet meer mogelijk. Informatie over de data en inschrijfmogelijkheden voor een tweede AZ Scholingsmoment in 2024, volgt zodra dit bekend is.

Informatie
Vragen over het scholingsmoment of de AZ Voetbalschool? Stuur dan een e-mail naar voetbalschool@az.nl.