Terug naar overzicht

AZ Vrouwen en AZ-legendes verrassen AZ'ers met kerstboom

Laatste Nieuws

13.12.2023

ALKMAAR- Voor het derde jaar op rij vond de Kerst is voor Iedereen-actie in samenwerking met Intal plaats. Dit seizoen gingen de AZ Vrouwen en AZ-legendes op pad om honderd kerstbomen uit te delen aan mensen die vanwege uiteenlopende redenen waren genomineerd.

Ook dit jaar konden supporters bekenden nomineren via AZ.nl. Dit jaar kwam er een recordaantal nominaties binnen, maar uiteindelijk werden er honderd mensen als gelukkige winnaar geselecteerd. Veertien speelsters van de AZ Vrouwen en vijf AZ-legendes gingen, samen met Intalisten op pad om mensen gelukkig te maken. 

Maatschappelijk
"Kerst is een mooie tijd, maar voor sommige mensen vaak ook een zware tijd", vertelt Rudy Schipper, eigenaar van Intal. "Sommige mensen zijn ons ontvallen of gaan ons nog ontvallen omdat ze ziek zijn of er iets aan de hand is. Dus wat voor veel mensen een mooie tijd is, is voor veel mensen ook een moeilijke tijd. En dan zijn wij blij even wat extra's te kunnen doen." Michael Koster, Commercieel Directeur van AZ, sluit zich daarbij aan. "AZ heeft een belangrijke maatschappelijke rol in de regio. Voor ons is het mooi dat we dit met onze partners kunnen doen om mensen een steuntje in de rug te geven."

 

Intal
Sinds de zomer van 2021 is Intal Official Partner van AZ. Intal is systeemhuis en gevelbouwer van effectieve circulaire aluminium ramen, deuren en vliesgevels. De Intal-profielseries vormen dus de basis van de aluminium geveloplossingen. Bijzonder is dat het bedrijf alle onderdelen van het proces zelfstandig uitvoert. Dat maakt alles 100% Intal! 

De Intal Kerstbomenactie 2023 is mede mogelijk gemaakt door Vomar en CTS Group. 

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl