Terug naar overzicht

Bemachtig één van de laatste 50 seizoenkaarten

Laatste Nieuws

01.12.2023

ALKMAAR- AZ staat op het punt om het maximale aantal van beschikbare seizoenkaarten te verkopen. In november en december hebben supporters de kans om één van de laatste plaatsen te bemachtigen in het AFAS Stadion. Inmiddels zijn er nog slechts 50 van het totale aantal seizoenkaarten beschikbaar. Wil jij niets missen van de tweede seizoenshelft en ga jij met AZ op jacht naar succes? Scoor dan nu jouw halve seizoenkaart!

De enorme animo voor de duels met Fortuna Sittard, NEC Nijmegen, FC Volendam, HŠK Zrinjski, Almere City FC en PSV tonen aan dat er een schaarste ontstaat voor wedstrijdkaarten van AZ in het AFAS Stadion. Zonder een seizoenkaart wordt het steeds lastiger om verzekerd te zijn van een plaats bij thuiswedstrijden van AZ.

Laatste seizoenkaarten
Tot en met 17 december (of zolang de voorraad strekt) is er voor fans de kans om één van de laatste seizoenkaarten te kopen. Daarmee ben je gegarandeerd aanwezig bij alle topduels in de tweede seizoenshelft én krijg je voorrang op de kaartverkoop voor toekomstige wedstrijden in de KNVB Beker en de UEFA Europa Conference League.

Programma
Na de winterstop nemen de mannen van Pascal Jansen het onder andere op tegen Feyenoord, Ajax en FC Twente in de eigen thuishaven. Kortom: een fantastisch vooruitzicht op topduels in het AFAS Stadion en jij kunt hier bijzijn. Bekijk hier de beschikbare plaatsen en koop nu jouw halve seizoenkaart!