Unibet Goal van de Maand December gezocht

26.12.2023

ALKMAAR- De laatste maand van het jaar 2023 zit er bijna op. Daarmee zijn we nog een laatste keer dit kalenderjaar op zoek naar de Unibet Goal van de Maand. Klik hier om te stemmen op jouw favoriet!

Dani de Wit (AZ - Almere City FC)
Tegen Almere City FC viel De Wit na 64 minuten in. De middenvelder was direct belangrijk en schoot in de 66e minuut AZ op voorsprong. Dat deed hij op prachtige wijze. Met de hak verlengde hij een bal van Alexandre Penetra om doelman Nordin Bakker te verschalken.

Vangelis Pavlidis (AZ - Almere City FC)
In diezelfde wedstrijd was het slotakkoord op fraaie wijze voor Vangelis Pavlidis. Jens Odgaard speelde de bal op de Griek, die met een schitterende lobje raakschoot. Daarmee bepaalde hij de eindstand op 4-1.

Ricuenio Kewal (SC Cambuur - Jong AZ)
Ricuenio Kewal was twee keer trefzeker tegen SC Cambuur, maar de eerste treffer was toch wel de mooiste. Na een prachtige assist van Mexx Meerdink bleef Kewal kalm voor het doel. Hij zette een verdediger op het verkeerde been en schoot de bal tegen de touwen voor de 0-1. Het was het startschot van Jong AZ's 1-2 overwinning.

Floor Spaan (AZ Vrouwen - Fortuna)
Inmiddels vast gast in de rubriek Goal van de Maand is Floor Spaan. De AZ Vrouwen wonnen tegen Fortuna Sittard op knappe wijze hun eerste thuiswedstrijd, dankzij haar doelpunt. Met een prachtig lobje schoot Spaan haar ploeg op voorsprong, in wat de enige goal van de wedstrijd zou blijken.

Jens Odgaard (HHC - AZ)
Tegen HHC was het Jens Odgaard die bij een stand van 1-1 de Alkmaarders weer op voorsprong had gezet. De aanvaller trok naar binnen toe en haalde fraai uit met zijn linker. Uiteindelijk won AZ in de verlenging met 2-3.