Terug naar overzicht

AZ Fandag op 5 augustus

Laatste Nieuws

05.07.2023

ALKMAAR- Op zaterdag 5 augustus organiseert AZ voor het eerst sinds 2019 weer een Fandag voor alle fans. Voorafgaand aan het oefenduel tegen het Italiaanse Bologna FC zijn er in- en rondom het AFAS Stadion allerlei leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Geniet de hele middag van leuke muziek, lekker eten en drinken en maak ook nog eens kans op verschillende gave prijzen.

Tijdens de AZ Fandag krijg je de kans om de spelers van AZ 1 en de hernieuwde vrouwen selectie van dichtbij te bewonderen. Voor kinderen – en de jong van geest – zijn er tal van attracties aanwezig waar je je energie kwijt kan. Van kleurrijke springkussens tot energieke voetbalspellen, er is genoeg te doen. De hele middag worden de leukste hits gedraaid en je kan heerlijk eten bij de diverse foodtrucks, er is voor ieder wat wils. 

Toegang Open Dag 
Zowel de Fandag als de wedstrijd tegen Bologna is voor iedereen gratis toegankelijk. Over een wedstrijdbezoek wordt binnenkort meer informatie gedeeld. Houd daarvoor de clubkanalen in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Programma
De Fandag start om 13:00 uur. Het oefenduel tegen Bologna wordt om 17:00 uur afgetrapt. Het exacte programma van de Fandag volgt binnenkort.