Terug naar overzicht

AZ presenteert blauw uittenue

Laatste Nieuws

28.07.2023

ALKMAAR- AZ heeft vrijdagochtend het blauwe uittenue voor het seizoen 2023-2024 onthuld. Het tricot is per direct verkrijgbaar in het AZ Fancentrum of te koop in de webshop op AZ.nl.

Het frisse shirt is donkerblauw, waarbij de schouders en mouwen zijn afgewerkt in een lichtere kleur blauw. De kleur van de romp is doorgetrokken naar de broek en kousen. De bedrukking van de naam en het rugnummer zijn wit.

Southampton
AZ reist vrijdagmiddag naar het Verenigd Koninkrijk. Daar speelt het zaterdagmiddag een oefenduel met Southampton FC. In de Zuid-Engelse stad zijn de Alkmaarders voor het eerst te bewonderen in het nieuwe uittenue

Maten
De nieuwe thuistenues zijn verkrijgbaar in junior maten (122 t/m 164) en senior maten (S t/m XXL). De jeugdmaten zijn bedrukt met de Alkmaar Zaanstreek Foundation. De Kansino.nl-shirts zijn voor 24 jaar en ouder beschikbaar

Korting
Seizoenkaarthouders ontvangen 10% korting op aanschaf van alle nieuwe Nike-kleding. Clubcardhouders krijgen 5% korting.

Alkmaar Zaanstreek Foundation
Het uitshirt is net als het thuisshirt in twee varianten te koop. Bij de ene variant staat hoofdsponsor Kansino.nl voorop en bij de andere variant prijkt het logo van de Alkmaar Zaanstreek Foundation op de voorkant.