Terug naar overzicht

Bezoek AZ tijdens de oefencampagne

Laatste Nieuws

17.07.2023

ALKMAAR- De voorbereiding op het seizoen 2023-2024 is momenteel in volle gang. Dat betekent dat AZ verschillende oefenwedstrijden afwerkt in binnen- en buitenland. Voor verschillende wedstrijden kun je al online kaarten scoren.

Op woensdag 19 juli ontvangt AZ het Engelse Norwich City FC. De club van voormalig AZ-doelman Tim Krul komt dan naar VV Dirkshorn. De aftrap is om 18:30 uur en kaarten kosten € 5 (kinderen t/m 12 jaar) of € 10 (13 jaar en ouder). Klik hier op direct te bestellen.

Club Brugge
In het daaropvolgende weekend trekt AZ naar België voor een oefenpot tegen Club Brugge. Voor de galamatch in het Jan Breydelstadion op zaterdag 22 juli (15:00 uur) koop je nu kaarten voor het uitvak voor € 10. Die tickets bestel je door hier te klikken.

Southampton
Ook kun je AZ achterna reizen in een uitduel met Southampton FC. De oefenwedstrijd tegen de Premier League-club wordt gespeeld in het St. Mary’s Stadium. Kaarten voor het bezoekersvak koop je voor € 18,50. Klik hier voor tickets.

AZ Fandag
Op zaterdag 5 augustus om 17:00 uur treft AZ de nieuwe werkgever van Sam Beukema: Bologna FC. Het affiche op de AZ Fandag in het AFAS Stadion is vrij toegankelijk.