Terug naar overzicht

Het programma van de AZ Fandag 2023

Laatste Nieuws

13.07.2023

ALKMAAR- Op zaterdag 5 augustus vindt de AZ Fandag plaats. In aanloop naar een nieuw Europees avontuur, oefent de ploeg van Pascal Jansen die middag een laatste keer. De tegenstander in dit oefenduel is het Italiaanse Bologna FC. Rondom dit duel zijn er allerlei leuke dingen te doen in en rond het AFAS Stadion.

Tijdens de Fandag vermaakt jong en oud zich met tal van leuke attracties, geniet je van lekker eten en drinken en scoor je een handtekening van jouw favoriete speler óf speelster!

Toegang
Zowel de Fandag als de wedstrijd tegen Bologna is voor iedereen gratis toegankelijk. Het AFAS Stadion opent vanaf 16:00 uur haar poorten. Tot die tijd vermaak je je met allerlei activiteiten op P1 voor het AFAS Stadion. Voor de oefenwedstrijd kunnen fans een plekje innemen op de Molenaar-tribune en de Van der Ben-tribune. Mochten deze tribunes vol zijn, zal ook de Alkmaarder Hout-tribune beschikbaar zijn om de wedstrijd te bekijken.

Parkeren
Tijdens de AZ Fandag kan je gratis parkeren op een van de parkeerterreinen rond het AFAS Stadion. Zodra de parkeerplekken direct aan het stadion vol zitten, kunnen mensen terecht op P8 en P9. 

Het programma
Hieronder vind je een overzicht van het programma tijdens de AZ Fandag. AZ kan helaas niet garanderen dat iedere fan een handtekening kan scoren van álle spelers en speelsters. Om alle fans een eerlijke kans te geven op een handtekening, willen we iedereen vragen maximaal één item te laten signeren. AZ deelt gratis handtekeningenkaarten uit, waarop jij gemakkelijk handtekeningen kan laten zetten. Binnenkort delen wij meer informatie over alle activiteiten die jij kan doen tijdens de AZ Fandag!