Terug naar overzicht

AZ & ..... | Maak kennis met

Laatste Nieuws

07.11.2023

ALKMAAR- In de afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe bedrijven toegetreden bij AZ Business. Inmiddels hebben zij de gelegenheid gekregen de eerste wedstrijd vanaf hun eigen zakelijke stoelen bij te wonen en kijken vol verwachting uit naar de rest van het seizoen. We stellen enkele nieuwe leden aan je voor, zodat je ze tijdens de komende wedstrijden meteen kunt herkennen in het AFAS Stadion.

Imperio Vastgoed
"Imperio Vastgoed is het moderne adviesbureau voor particulieren en professionals. Vastgoedbeheer is onze main business waar we het administratief en technisch beheer verzorgen over woningen, kantoren, winkelcentra en hotels. Met onze vastgoed kundige kennis zijn we u tevens van dienst bij projectontwikkeling en/of projectbegeleiding."

"Vastgoed is nu eenmaal onze passie.”

Klik hier voor meer informatie


Van Wijnen
Van Wijnen ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert en beheert vastgoed sinds 1907 met meer dan 2400 trotse vakliefhebbers. Dat doen we vanuit 27 locaties in Nederland, alle zelfstandige vestigingen. Samen met woningcorporaties, gemeentes, zorgorganisaties, vastgoedeigenaren, scholen en projectontwikkelaars bouwen we aan ruimte voor een beter leven. We maken ons sterk voor betaalbaar wonen in vitale wijken en buurten waar iedereen zich

“Vanaf vandaag voegen wij AZ als partner toe aan onze lijst, een mooie ontwikkeling! We kijken uit naar een mooi seizoen bij AZ. Zie je mij lopen, dan sta ik altijd open voor een praatje!"

Klik hier voor meer informatie


Schildersbedrijf S. de Koning & Zns
"Wij zijn Stan en Stef de Koning, broers en samen eigenaar van Schildersbedrijf S. de Koning & Zns. We zijn ons hele leven AZ supporter en gingen vroeger al naar de Alkmaarderhout met onze vader en oom. Het is daarom ook stiekem wel een jongensdroom dat we nu met ons schildersbedrijf hebben mogen tekenen bij de AZ Business club. De afgelopen drie jaar is ons werkgebied flink uitgebreid in onder andere de regio Alkmaar. Het lijkt ons daarom een mooie uitdaging om ons netwerk uit te breiden bij AZ Business."

"Schilderbedrijf de Koning is gespecialiseerd in het beschermen, verduurzamen en verfraaien van woningen en bedrijfspanden. Onze diensten bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk en behangen. Dit doen wij voor aannemers, woningbouwcorporaties, bedrijven, VVE beheerders en particulieren. Onze mix tussen ervaren vakmensen en jongen talenten zijn elke dag bezig om Noord-Holland een stukje mooier te maken en zien het als een uitdaging om hier een grote bijdrage aan te leveren. Wij gaan graag met u in gesprek over hoe we kunnen bijdragen aan uw projecten en denken in oplossingen met u mee."

Klik hier voor meer informatie


Samadhi
"Samadhi (Sales-Management-Directie) b.v. is uw partner bij het succesvol realiseren van een duurzaam veranderingsproces. Dat kan zijn een reogranisatie, cultuurveranderingstraject etc. Wij zijn specialist in het organiseren van resultaatgerichte trainingen op het gebied van instelling, gedrag en vaardigheden. De focus ligt daarbij op effectiviteit van gedrag vanuit een positieve attitude en growth mindset. Onze praktische maatwerk aanpak is volledig toegespitst op de strategie, cultuur en doelstellingen van de klant.”

Klik hier voor meer informatie


The Valley
"The Valley is sinds kort de trotse digitale partner van AZ. We zijn gespecialiseerd in online merkbeleving en gebruikerservaring en doen dat al vele jaren voor verschillende soorten klanten. Via onze geïntegreerde manier van werken bieden we oplossingen op het gebied van Strategie, Design, Data, Websiteontwikkeling, Consultancy en Coaching.”

“Samen met AZ zijn we een geheel nieuwe online omgeving aan het ontwikkelen, waar club, spelers, fans en sponsoren samenkomen. Al onze disciplines komen in dit traject met AZ heel mooi samen, waarbij we ook net als AZ data laten spreken."

“We zijn toekomstbestendig en klaar om samen te groeien! En natuurlijk genieten we ook van voetbal ondertussen.”

Klik hier voor meer informatie