Terug naar overzicht

Jansen: 'Alles voor doen'

Video's

10.11.2023

ZAANSTAD- Na de wedstrijd tegen Aston Villa FC staat zondag alweer het volgende duel op het programma. In Rotterdam is Feyenoord dan de tegenstander. Pascal Jansen kijkt nog even terug op de wedstrijd van donderdagavond en blikt vooruit op de aankomende opponent.

Op Villa Park was Aston Villa met 2-1 te sterk voor de Alkmaarders. Vangelis Pavlidis had de openingsgoal gemaakt, maar daarna kwamen de Engelsen terug in de wedstrijd. 

Spelaandeel

Toch biedt die wedstrijd tegen Aston Villa perspectief. "Het spelaandeel zag er beter uit dan twee weken terug", analyseert de trainer. "Je zag ook dat de jongens heel nadrukkelijk op zoek waren naar de dingen die we hadden aangereikt. Zo maken we ook die goal. Vervolgens zie je dat we grote delen in de wedstrijd prima onder de druk kunnen spelen en daar soms ook onderuit kunnen spelen. Dat was goed om te zien. In veertien dagen tijd hebben we in vier wedstrijden verschillende gezichten laten zien. Wat we gisteren hebben laten zien met de hoogste intensiteit en op het hoogste niveau biedt weer perspectief."