Resultaten Europese tegenstanders (2)

06.11.2023

ALKMAAR- Deze week gaat de UEFA Europa Conference League weer verder. AZ neemt het donderdag op tegen Aston Villa. De Engelsen kenden een slechte generale repetitie. De resultaten van AZ's groepsopponenten in hun nationale competities volg je via AZ.nl

Aston Villa FC
AZ's eerstvolgende tegenstander verloor voor het eerst na een reeks van zes ongeslagen wedstrijden in de Premier League. The Villans namen het zondag op tegen Nottingham Forest. De ploeg uit Birmingham kwam in de vijfde minuut op een 1-0 achterstand. In de tweede helft kwam de thuisploeg op 2-0. Daar wist Aston Villa niks tegenover te stellen, waardoor de wedstrijd in 2-0 eindigde.

HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar heeft een uitstekende week achter de rug. Nadat midweeks in de beker met liefst 0-6 werd gewonnen van NK Čelik Zenica werd daar in de competitie een goed vervolg aan gegeven. Tegen FK Tuzla City won Zrinjski met 3-1. Daardoor blijft Zrinjski in het spoor van koploper Borac Banja Luka, dat met één wedstrijd meer een voorsprong van vier punten heeft.

Legia Warschau
Na vier nederlagen op rij in de Ekstraklasa heeft Legia Warschau afgelopen zondag weer drie punten mogen bijschrijven. Legia ging op bezoek bij Radomiak Radom en won met 0-1. Aanvoerder Josué groeide uit tot matchwinner. Hij benutte in de eerste helft een penalty voor het enige doelpunt van de wedstrijd.