Terug naar overzicht

Treffer speelt voor Sinterklaas!

Laatste Nieuws

17.11.2023

ALKMAAR- Ieder kind verdient een Sint! Voor sommige kinderen is het vieren van Sinterklaas niet vanzelfsprekend, daarom speelt Treffer Uitzendbureau voor Sinterklaas en pakt ze samen met AZ uit voor 100 kinderen.

Zet op 18 of 19 november via AZ.nl de digitale schoen van jouw (klein)kind en wie weet wordt hij of zij verrast met een sinterklaaspakket! Uit alle inzendingen worden 100 kinderen geselecteerd die op woensdag 22 november een bezoek krijgen van Sinterklaas en de Treffer Piet. Bij een deel van de kinderen komt ook een AZ-speler mee op bezoek!

Treffer en AZ maken het mogelijk om digitaal een schoen te zetten voor kinderen waarvan je weet dat die het thuis niet zo breed hebben. Met deze actie zorgen we er samen voor dat de Sint vele huisjes dit jaar niet voorbij zal rijden. De inzendingen worden uiteraard discreet behandeld.  

Over Treffer Uitzendbureau
Bij Treffer Uitzendbureau spelen ze niet alleen maar FF voor Sinterklaas. Ze doen er alles aan om een leuke baan te vinden die past bij jouw talenten of ze leiden je hiervoor op. Kortom, de baan schijnt door de bomen! Kijk op Treffer.nl en scoor jouw nieuwe baan.