Terug naar overzicht

28 spelers mee op trainingskamp naar Spanje

Laatste Nieuws

02.01.2024

ALKMAAR- AZ vertrekt dinsdagochtend met 28 spelers op trainingskamp naar Spanje, waar het tot en met 6 januari in de buurt van Marbella zal verblijven. Op die laatste dag wordt eveneens een oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund afgewerkt.

Mathew Ryan en Yukinari Sugawara ontbreken vanwege hun deelname aan de Azië Cup. Hobie Verhulst en Sem Westerveld stappen niet op het vliegtuig vanwege een blessure. Djordje Mihailovic krijgt de ruimte om een transfer af te ronden en reist ook niet mee. 

Nieuw
Tristan Kuijsten en Kiyani Zeggen gaan voor het eerst met AZ 1 mee op trainingskamp. Verder zijn ook AZ Jeugd-spelers Dave Kwakman, Kees Smit en Jayden Addai van de partij. 

Selectie
De volledige selectie:

Doelmannen: Rome-Jayden Owusu-Oduro, Tristan Kuijsten, Kiyani Zeggen.

Verdedigers: Wouter Goes, Bruno Martins Indi, Alexandre Penetra, David Møller Wolfe, Maxim Dekker, Riechedly Bazoer, Denso Kasius, Mees de Wit.

Middenvelders: Tiago Dantas, Jordy Clasie, Dani de Wit, Sven Mijnans, Lewis Schouten, Kenzo Goudmijn, Dave Kwakman, Kees Smit. 

Aanvallers: Jens Odgaard, Vangelis Pavlidis, Ibrahim Sadiq, Ruben van Bommel, Myron van Brederode, Ernest Poku, Mayckel Lahdo, Mexx Meerdink, Jayden Addai.