Terug naar overzicht

Feestavond vrijwilligers en oproepkrachten: 'Dank is groot'

Laatste Nieuws

17.10.2023

ALKMAAR- De vrijwilligers en oproepkrachten van AZ werden afgelopen week in het zonnetje gezet tijdens de traditionele feestavond in het AFAS Stadion. Spelers en staf van de A-selectie stonden achter de bar en verzorgden het eten voor de mensen die zich met veel toewijding inzetten voor AZ. Bekijk hieronder de aftermovie en de foto's van een mooie avond!

In een goed gevuld Sportcafé konden de vrijwilligers en oproepkrachten vanaf 18:00 uur genieten van een drankje en een hapje. De spelers en staf stonden achter de barbecue en de bar. 

Dank
Algemeen Directeur Robert Eenhoorn pakte de microfoon om de vrijwilligers en oproepkrachten te bedanken voor hun inzet. "We hebben hier en daar wat uitdagingen gehad, maar jullie stonden er iedere keer. Daar zijn we jullie heel erg dankbaar voor. Zonder jullie inzet zou het niet mogelijk zijn. Het ziet ernaar uit dat we ook dit jaar weer behoorlijk wat wedstrijden gaan spelen. Dat vergt ook weer een hoop inzet van jullie. Jullie staan er iedere keer weer. Door weer en wind, wat de situatie ook is. Onze dank is groot. Maak er een geweldige avond van, want dat hebben jullie verdiend!"

Waardering
Bruno Martins Indi vond het een mooie avond. "Wij als team zijnde zijn blij hier te zijn en deze mensen een blijk van waardering te geven", reageerde de aanvoerder. "Vrijwilligers zijn heel belangrijk. Niet alleen in het voetbal, maar overal. Dat erkennen wij bij deze vandaag." Daar sloot Lewis Schouten zich bij aan. "Het is heel gezellig en leuk om ons een keertje hier te mengen en een babbeltje met deze mensen te maken."

Verborgen talent
Of de spelers naast het voetballen ook verborgen talenten in de horeca hebben? "Ik denk dat Daniël Virginio Deen wel talent heeft om mensen goed te serveren", antwoordde Martins Indi, die ook over zijn eigen hamburgers weinig klachten ontving: "Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van de mensen die mijn hamburgers hebben gegeten. Vijf sterren." Schouten heeft op zijn beurt waardering voor Pascal Jansen: "Hij stond net aardig goede biertjes te tappen. Wouter Goes en Maxim Dekker waren ook goed bezig achter de barbecue." Dat zag Dekker zelf ook in. "Als voetballen niet meer gaat, wie weet", reageerde de verdediger lachend over een mogelijke carrière switch. 

Muziek
Nadat er een hapje was gegeten wist zanger Tom Haver iedereen in de zaal met zich mee te krijgen met heerlijke feestnummers. Jong en oud zong en danste mee, net als de spelers en staf. Djordje Mihailovic, Martins Indi en Ibrahim Sadiq liepen nog mee in de polonaise. Daarnaast namen de spelers en staf de tijd om met iedereen op de foto te gaan. Al met al was het een geslaagde avond!

 

Foto's: Ed van de Pol / www.edvandepol.nl