Terug naar overzicht

Nieuwe lunchkaart in Grand Café Van Gaal

Laatste Nieuws

18.10.2023

ALKMAAR– Grand Café Van Gaal heeft de lunchkaart vernieuwd. Op het menu staan vanaf vandaag onder andere het luxe broodje met huisgerookte kalfspastrami en pappardelle met gamba's. Bekijk hier de gehele nieuwe lunchkaart.

Naast de dagsoep geniet je nu ook van een overheerlijke pompoensoep. Verder kun je in de middag voor €19,95 genieten van een kleine smoothie, een kopje soep van de dag, een gerecht naar keuze en koffie of thee naar keuze. Natuurlijk zijn de AZ-clubsandwich, de uitsmijter speciaal en de AZ-tosti als klassiekers niet van de lunchkaart verdwenen. 

Voetbalambiance
Het Grand Café is de perfecte locatie voor een koffie-afspraak of lunch met vrienden, familie of zakenrelaties. De voetbalambiance en de nostalgie van De Alkmaarderhout vormen het decor van het Grand Café. Naast de voortreffelijke lunchkaart is het met de vergadernissen en gratis WiFi de ideale locatie voor een vergadering en/of zakenlunch. Voor de hoofdingang van het AFAS Stadion is ook voldoende gratis parkeergelegenheid en zijn er bovendien oplaadpunten voor elektrische auto's.

Openingstijden
Grand Café Van Gaal is voor iedereen geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Via deze link kan een tafel, al dan niet in een nis, gereserveerd worden. Voor vragen neem je telefonisch contact op met: 072 - 547 8099.