Terug naar overzicht

Update: Budko in actie met mixteam Oekraïne

Laatste Nieuws

06.09.2023

ZAANSTAD- Acht AZ'ers behoren tot definitieve selecties van nationale jeugdteams. Zij spelen oefeninterlands tegen Italië, de Verenigde Staten, Turkije en Slowakije.

Oekraïne Onder 18 & Onder 17
AZ'er Bohdan Budko behoort tot de selectie van een Onder 18- en Onder 17-mixteam van Oekraïne. Hij speelt oefeninterlands met de Verenigde Staten (6 september), Turkije (8 september) en Slowakije (10 september)

Oranje Onder 19
Ilias Splinter staat op de reservelijst van Oranje Onder 19. Die ploeg speelt op 11 september een oefeninterland tegen Italië. 

Oranje Onder 18
AZ is met vijf spelers hofleverancier bij de definitieve selectie van Oranje Onder 18 voor een oefenduel met Italië. Jasper Hartog, Julian Oerip, Kasper Boogaard, Rayan Atikallah en Yoël van den Ban behoren tot het keurkorps. De wedstrijd in Pisa wordt op 10 september afgewerkt. 

Oranje Onder 17
Saviola Saffoe en Kevin Van Ouytsel behoren tot de definitieve selectie van Oranje Onder 17 voor een tweedaagse trainingsstage. De AZ'ers verblijven op 4 en 5 september in Austerlitz, nabij de KNVB Campus in Zeist. Clubgenoot Iain de Jongh staat op de reservelijst voor deze activiteit.