Terug naar overzicht

Update: Negen AZ'ers in voorselectie Oranje Onder 18

Laatste Nieuws

25.09.2023

ZAANSTAD- Vijftien AZ'ers zijn opgenomen in voorlopige selecties van de Oranje-jeugd. Zij maken onder meer kans op deelname aan een toernooi in Kroatië en oefeninterlands in Spanje. Verder gaat een zestal ook een selectiewedstrijd spelen met Oranje Onder 15.

Oranje Onder 19
Tristan Kuijsten en Jeremiah Esajas behoren tot de voorlopige selectie van Oranje Onder 19. Die selectie reist half oktober af naar het Spaanse Marbelle voor oefeninterlands met Zwitserland (12 oktober), Australië (14 oktober) en België (17 oktober). 

Oranje Onder 18
AZ is met negen spelers goed vertegenwoordigd in de voorselectie van Oranje Onder 18. Elijah Dijkstra, Enoch Mastoras, Jasper Hartog, Julian Oerip, Kasper Boogaard, Kees Smit, Kiyani Zeggen, Rayan Atikallah en Yoël van den Ban zijn in die lijst opgenomen. De Oranje-selectie reist in oktober af naar Kroatië, voor deelname aan een vriendschappelijk toernooi. Daar speelt het tegen het gastland (11 oktober), Denemarken (14 oktober) en Noorwegen (17 oktober).

Oranje Onder 17 Futures
Julian Sijbrands behoort tot de selectie van de Oranje Onder 17 Futures voor een tweedaagse trainingsstage in Zeist. Jesse Larooi staat op de reservelijst. 

Oranje Onder 16
Finn Molenaar, Latrell Aken en Quincy Lede behoren tot de voorlopige selectie van Oranje Onder 16, dat op 4 en 6 oktober in eigen land oefent tegen Italië. Ook zijn zij daarmee uitgenodigd voor een tweedaagse trainingsstage in Venray op 25 en 26 september. Adam Ouaziz en Calvin Carrilho staan op de reservelijst. 

Selectiewedstrijd Oranje Onder 15
Voor zes AZ'ers staat een selectiewedstrijd met Oranje Onder 15 op de agenda. Aebe Morel, Nuur Mahamed Ahmed, Quenten Attigah, Lars Boer, Janoa Elias en Amani Imhangbe melden zich dinsdag 26 september in Zeist.