Terug naar overzicht

AZ & ..... | Maak kennis met

AZ Business

15.02.2024

ALKMAAR- In de afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe bedrijven toegetreden tot AZ Business. Inmiddels hebben zij de gelegenheid gekregen de eerste wedstrijden vanaf hun eigen zakelijke stoelen bij te wonen en kijken zij vol verwachting uit naar de rest van het seizoen. Ze stellen zich graag aan je voor, zodat je ze tijdens de komende wedstrijden meteen kunt herkennen in het AFAS Stadion.

Select Uitzendbureau
Select is een jong en professioneel bedrijf, opgericht in 2010. Wij leveren diensten binnen de flexibele arbeidsmarkt, waar je een hoge mate van kwaliteit, zekerheid, persoonlijkheid en betrouwbaarheid mag verwachten. Bij Select staan zowel de opdrachtgever als de medewerker centraal. De lijnen zijn kort en je kunt snel schakelen om alle partijen goed van dienst te zijn. Met Nederland als werkgebied, een specialisatie in het werven en selecteren van Nederlandse en Poolse medewerkers en onze eigen wervingskanalen in Polen, was geen vraag te gek.

Klik hier voor meer informatie

 

DOOR Training & Coaching
DOOR Training & Coaching is hét aanstekelijk ambitieuze trainingsbureau voor maatwerk. Onze belofte? De ambities van onze klanten realiseren. DOOR begrijpt als geen ander dat ondernemen topsport is en levert al meer dan 40 jaar hoogwaardige maatwerk trainingsprogramma’s op de thema’s sales, klantgerichtheid en leiderschap. Centraal in de DOOR aanpak is de borging van het geleerde op lange termijn. De leiders krijgen hierbij speciale aandacht want zij spelen voor groei en ontwikkeling een belangrijke rol.

Edwin Benne is ex-volleybalinternational, oud-bondscoach en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Olympische Deelnemers. Bij DOOR is hij gepassioneerd trainer, coach en consultant voor leiderschap- en teamontwikkeling.

Klik hier voor meer informatie

 

Tippr, BVO Ontwikkeling en THEBO
Wanneer je beste vrienden bent, alle drie fan van AZ, ondernemers én op zoek bent naar een vast moment in de agenda om gezellig bij te praten en tegelijkertijd je netwerk wilt uitbreiden, dan bieden de business seats bij AZ een uitstekende mogelijkheid om al deze wensen te vervullen. Colin Westerwoudt, Bart-Jan Baaijens en Martijn Boereboom beseften al snel dat dit een prachtige gelegenheid was en zijn dus vanaf dit seizoen ingestapt in het AZ Business netwerk.

Colin is de eigenaar van Tippr, een platform voor en door de horeca. Tippr biedt onder andere een inspirerende horeca-app en zet zich in voor een "No waste"-beleid in de horeca. Voor meer informatie kun je terecht op www.tippr.nl.

Bart-Jan is eigenaar van BVO Ontwikkeling, dat diverse indrukwekkende bedrijfsverzamelgebouwen heeft ontwikkeld. Op dit moment is het bedrijf bezig met het project “Multiparken XL" in Heerhugowaard. Lees meer over dit project op www.multiparken.nl.

Martijn Boereboom is eigenaar van THEBO, een bedrijf gespecialiseerd in koeltechniek. Dit omvat koeling voor de horeca, laboratoria en andere sectoren waar koeltechniek essentieel is. Van kleine stekkerklare koelingen tot inrijvriescellen, alles is mogelijk. Voor meer informatie kun je terecht op www.thebo.nl.

 

Sunforce
De slogan van Sunforce is: Met de kracht van de zon, iedere dag vol energie! Dagelijks vol energie is directeur Erik de Jongh al meer dan 12 jaar werkzaam in de duurzame energietechniek. En in het bijzonder het leveren en installeren van zonnepanelen installaties binnen heel Nederland. Er zijn tal van overeenkomsten tussen AZ en Sunforce. Nooit opgeven, zelfs als het even tegenzit, altijd zoeken naar oplossingen. Altijd het maximale willen bereiken, wat goed is voor de klant en voor het bedrijf. 

Klik hier voor meer informatie

 

Heb je zelf interesse in eigen Business Seats? Kom dan met ons in contact!