Terug naar overzicht

Dijkstra: 'In Youth League goede indruk achtergelaten'

Laatste Nieuws

26.02.2024

ZAANSTAD- De kraker tussen AZ en FC Porto in de achtste finales van de UEFA Youth League staat voor de deur. Dinsdag neemt de ploeg van Michael van Zijtveld het in Zaanstad op tegen de Portugezen. De trainer en verdediger Elijah Dijkstra blikken vooruit op het affiche. "Terecht dat zij in de achtste finales staan."

 

Vrije verkoop
De wedstrijd op het AFAS Trainingscomplex begint dinsdag om 16:00 uur. Er is sprake van een vrije verkoop van kaarten. Je kunt online of via het AZ Fancentrum een onbeperkt aantal kopen. Voor de aanschaf hiervan heb je geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig. Een ticket kost € 3. Klik hier om deze te bestellen!

Kaarten bij ingang
Zolang deze nog beschikbaar zijn is het ook mogelijk vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tickets te kopen bij de ingang van het AFAS Trainingscomplex (betaling per pintransactie). 

Beperkte parkeergelegenheid
Vanwege de verwachte drukte en beperkte parkeergelegenheid worden bezoekers verzocht waar mogelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer naar het AFAS Trainingscomplex te komen. Reis je alsnog met de auto? Dan het verzoek zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden en bij het parkeren rekening te houden met omwonenden.