Terug naar overzicht

Kaartverkoop AZ - FC Porto begonnen

Laatste Nieuws

13.02.2024

ZAANSTAD- De kaartverkoop voor het duel tussen AZ en FC Porto in de achtste finales van de UEFA Youth League is begonnen. De ploeg van trainer Michael van Zijtveld staat op dinsdag 27 februari om 16:00 uur tegenover de Portugezen. Klik hier om jouw tickets te bestellen!

Titelhouder AZ maakt dit seizoen andermaal furore in het Onder 19-equivalent van de Champions League. De Alkmaarders bereikte vorige week voor de derde keer op rij de achtste finales van het toernooi. Op het AFAS Trainingscomplex werden de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid in de play-offs met een indrukwekkende dominantie opzij gezet: 1-0. Eerder was AZ ook al te sterk voor Molde FK (Noorwegen) en Klaipeda FM (Litouwen). 


Os Dragões
FC Porto mocht op zijn beurt de tussenronde overslaan. Zij eindigden namelijk als eerste in Groep H van het Champions League Path, waarin zij FC Barcelona, Shakhtar Donetsk en Royal Antwerp FC onder zich hielden. FC Porto is een club met een rijk verleden in de Youth League. Net als AZ wist Os Dragões ook al eens het toernooi te winnen. Zij deden dat in 2019. 

Vrije verkoop
Voor deze wedstrijd is er sprake van een vrije verkoop. Je kunt online of via het AZ Fancentrum een onbeperkt aantal kaarten kopen. Voor de aanschaf hiervan heb je geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig. Een kaartje kost € 3. 

Kaarten bij ingang
Zolang deze nog beschikbaar zijn is het ook mogelijk vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tickets te kopen bij de ingang van het AFAS Trainingscomplex (betaling per pintransactie). 

Beperkte parkeergelegenheid
Vanwege de verwachte drukte en beperkte parkeergelegenheid worden bezoekers verzocht waar mogelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer naar het AFAS Trainingscomplex te komen. Reis je alsnog met de auto? Dan het verzoek zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden en bij het parkeren rekening te houden met omwonenden.