Terug naar overzicht

Kom op tijd naar AZ - Ajax

Laatste Nieuws

23.02.2024

ALKMAAR- Zondag kan AZ in de wedstrijd tegen Ajax opnieuw rekenen op de massale steun van de fans. Het thuisduel is al weken volledig uitverkocht. In verband met de verwachte drukte adviseert de club alle supporters om op tijd naar het AFAS Stadion te komen. De deuren van het AFAS Stadion zijn vanaf 15:00 uur geopend.

In verband met de verwachte drukte adviseren wij iedereen op tijd af te reizen. Geniet voorafgaand aan de wedstrijd van een hapje of drankje bij de vernieuwde horecapunten en kijk de wedstrijden van FC Twente en Feyenoord in het Sportcafé. Scoor tot 50% korting in het AZ Fancentrum of pak de gratis eToro sjaal mee.

AZ Fancentrum
In het AZ Fancentrum scoor je de uittenues, de keeperstenues en items uit de Academy Trainingscollectie met korting tot wel 50%! De shirts met seniorenmaten zijn al te verkrijgen vanaf €35,00. De kindermaten beginnen bij €32,50. Loop voorafgaand aan de wedstrijd langs bij het AZ Fancentrum en maak jouw AZ-collectie compleet!

Gratis eToro AZ-sjaal
Als official partner van AZ deelt eToro voor aanvang van AZ - Ajax gratis clubsjaals uit. Wil jij ook zo'n sjaal? Download de eToro app in de Google Play of in de App Store en toon deze bij de eToro container bij de uitgang van de voetgangerstunnel! De container is vanaf 15:15 uur geopend en van 15:30 – 16:00 uur zijn er twee geblesseerde spelers aanwezig om sjaals persoonlijk te overhandigen of om mee op de foto te gaan. De minimale leeftijd om in aanmerking te komen voor een sjaal is 18 jaar. 

Parkeren
Parkeerkaarten voor P8 en P9 zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief online en via het AZ Fancentrum verkrijgbaar. Op de wedstrijddag is het mogelijk om bij het oprijden van P8 of P9 een parkeerticket aan te schaffen, indien nog beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over parkeerkaarten in de voorverkoop of om deze te bestellen.