Terug naar overzicht

Nieuwe stap in realisatie stadionomloop

Laatste Nieuws

02.02.2024

ALKMAAR- De volgende stap in de realisatie van de stadionomloop is gezet. De horecapunten buiten het stadion hebben namelijk een upgrade gekregen en zijn klaar om de supporters optimaal te bedienen. Voorafgaand aan elke wedstrijd kan je bij deze punten terecht voor een hapje en een drankje!

De horecapunten aan de buitenkant van het stadion zijn inmiddels voorzien van een echte AZ-uitstraling, hebben ledverlichting gekregen en er staan speciaal ontworpen AZ-statafels waar je voor de wedstrijd kan genieten van je drankje met andere supporters. Met duidelijke signing en een uitstraling die past bij de club, zijn deze horecapunten klaar voor de toekomst.

Lang traject
De aankleding van de horecapunten is een mooie nieuwe stap in de realisatie van de stadionomloop. De opdracht voor deze omloop is inmiddels verleend. Een lang en lastig traject met bouwkundige uitdagingen waar oplossingen voor moesten worden bedacht. Het begint met de keerwanden verhogen, de toegangspoortjes moeten naar achteren en het terrein moet aangekleed worden op een manier die past bij het stadion. Na realisatie dragen de horecapunten structureel bij aan de uitbreiding van de cateringcapaciteit en moet het makkelijker worden om een drankje en hapje te halen voor de supporters.

Openingsactie
Grootmeester, AZ's leverancier van de heerlijke kroketten en bitterballen in het AFAS Stadion, stelt 300 broodjes kroket beschikbaar voor de eerste supporters die tussen 13:00 en 14:00 uur de nieuwe horecapunten komen bewonderen!


Recyclen
Met ingang van januari is AZ gestart met het gescheiden inzamelen van alle plastic bekers die gebruikt worden in het AFAS Stadion. In het stadion staan daarom grijze containers met een oranje deksel om de gebruikte plastic bekers in te deponeren. Lees hier meer over de nieuwe bakken.

Live
AZ - Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Klik hier om te bestellen of gebruik onderstaande button.