Terug naar overzicht

AZ Vrouwen keren terug in AFAS Stadion

Laatste Nieuws

22.01.2024

ALKMAAR- Na een afwezigheid van liefst twaalf jaar keren de AZ Vrouwen op zaterdag 23 maart terug in het AFAS Stadion. Tijdens het Big Game Weekend in de Azerion Vrouwen Eredivisie spelen de AZ Vrouwen tegen de huidige koploper van de competitie FC Twente. De wedstrijd wordt afgetrapt om 16:30 uur.

Kaarten voor dit historische duel zijn vanaf nu te koop via AZ.nl/Vrouwen. Er geldt een vrije kaartverkoop. Tot en met woensdag 31 januari koop jij kaartjes voor dit affiche voor slechts €7,00 per kaart. Na deze early bird-verkoopfase bedraagt de reguliere ticketprijs €10,00. Echter genieten fans ook dan op verschillende manieren van korting. 

Our Journey, Our Home 
De AZ Vrouwen zijn bezig aan hun terugkeer naar de top van de Eredivisie. De plek waar ze twaalf jaar geleden steevast thuishoorden. Dat is een langetermijnproject en vergt geduld. Het team zit echter vol passie en strijdlust, zo laten ze week in week uit zien op het AFAS Trainingscomplex. Het doel is duidelijk en het vertrouwen is er. Nu is het tijd om dit aan een groter publiek te tonen. In het AFAS Stadion. Het thuis van AZ, als club. Tegen de koploper. Op karakter op jacht naar succes. 

Early Bird Tickets
Kaartjes voor dit duel zijn tot en met woensdag 31 januari slechts €7,00 per stuk. Wacht dus niet langer en wees er zeker van dat jij getuige bent van de terugkeer van de AZ Vrouwen in het AFAS Stadion! Stapelkorting is niet van toepassing op deze kaartjes. 

Teamkorting
AZ’s partnerverenigingen uit de regio zijn geïnformeerd over de mogelijkheid om deze wedstrijd met hun vereniging te bezoeken. Neem voor meer informatie over deze actie contact op via Marketing@az.nl.  

Stapelkorting 
Kom jij samen met je vrienden? Je gezin? Of klasgenoten? Maak dan gebruik van de stapelkorting. Let op: deze stapelkorting is niet van toepassing tijdens de early bird-verkoopfase. 

Aantal ticketsKorting
4 - 710%
8 - 1115%
12+20%


AZ Vrouwen Seizoenkaarthouders 
Dit duel is inbegrepen in de seizoenkaart voor de AZ Vrouwen. Seizoenkaarthouders van de AZ Vrouwen kunnen per seizoenkaart tevens kosteloos één introduce meenemen naar dit duel. Hierover hebben alle seizoenkaarthouders een mail ontvangen met meer informatie. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Marketing@az.nl.