Terug naar overzicht

Kaartverkoop UEFA Youth League begonnen

Laatste Nieuws

11.01.2024

ZAANSTAD- De kaartverkoop voor het UEFA Youth League-duel AZ - Atlético Madrid is begonnen. Op woensdag 7 februari staan de Alkmaarders op het AFAS Trainingscomplex om 16:00 uur tegenover de Spanjaarden. De inzet is een plaats bij de laatste zestien van het toernooi. Klik hier om jouw kaarten te bestellen!

De ploeg van trainer Michael van Zijtveld verzekerde zich twee maanden geleden voor het derde seizoen op rij van overwintering in de Youth League. AZ begon het Domestic Champions Path met tweeluiken tegen Klaipeda FM (12-0 en 0-2 zeges) en Molde FK (3-4 en 2-0 zeges). Als deelnemer van deze route zou AZ in de play-offs hoe dan ook het thuisvoordeel krijgen. Deze ronde wordt over één wedstrijd beslist. 

Atlético Madrid
De Madrilenen werden tweede in Groep E van het Champions League Path, waar het onder meer tweemaal tegenover groepswinnaar Feyenoord stond. De Spanjaarden hielden SS Lazio en Celtic FC onder zich. 

 

Vrije verkoop
Voor deze wedstrijd is er sprake van een vrije verkoop. Je kunt online of via het AZ Fancentrum een onbeperkt aantal kaarten kopen. Voor de aanschaf hiervan heb je geen AZ Clubkaart of AZ Seizoenkaart nodig. Een kaartje kost € 3. 

Ingang AFAS Trainingscomplex
Zolang deze nog beschikbaar zijn is het ook mogelijk vanaf anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd tickets te kopen bij de ingang van het AFAS Trainingscomplex (betaling per pintransactie).