Terug naar overzicht

Pingpongen met Goes & Schouten: 'Hebben het naar ons zin'

Laatste Nieuws

05.01.2024

ESTEPONA- Voor Wouter Goes en Lewis Schouten is een trainingskamp in Spanje niet iets nieuws. Beide spelers waren vorig jaar ook mee naar Valencia. Ze analyseren de drukke week in Estepona, praten over de verschillen met vorig jaar en gaan aan de slag met een Ping Pong Challenge.

Voor Schouten valt er weinig te klagen in Spanje. "Het is natuurlijk heel lekker weer. Het veld ziet er ook top uit. We zijn hard aan het werk en hebben het naar ons zin."

Borussia Dortmund
"Eigenlijk trainen we elke dag twee keer", vult Goes aan. "En dan zaterdag de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Dat is een grote naam waar me ons goed mee kunnen meten denk ik." De aftrap van die wedstrijd is om 15:00 uur en de wedstrijd is live te zien bij het AD.

Sfeer
Goes en Schouten hebben het goed naar hun zin en ook met de sfeer in de spelersgroep zit het wel goed. "Het is gezellig", zegt de verdediger. "Ik lig nu ook anders in de groep dan vorig jaar. Toen was ik er als jongste jongen. Nu heb ik wat meer wedstrijden gespeeld en ken ik de jongens beter." Schouten vult aan: "Iedereen kan goed met elkaar omgaan. Dat klinkt heel cliché, maar ik denk dat het een goede mix is van persoonlijkheden en karakters."

Ping Pong Challenge
Bekijk hieronder het hele item met Goes en Schouten, met daarin ook de Ping Pong Challenge.