Terug naar overzicht

AZ presenteert nieuwe website

Laatste Nieuws

11.03.2024

ALKMAAR- AZ.nl is volledig vernieuwd! De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website, die nu officieel live is. De website heeft een verfrissende nieuwe look en biedt veel meer gebruiksgemak.

Voorheen waren er meerdere accounts nodig om in te loggen en tickets en/of merchandise te kopen. Op de vernieuwde website doe je dit allemaal met slechts één account! 

Activeer jouw account
Klik hier om direct jouw AZ-account te activeren en te genieten van meer gebruiksgemak. Volg het stappenplan en activeer jouw account binnen enkele minuten. In jouw AZ-account vind je vanaf nu een volledig overzicht van al jouw merchandise- en ticketbestellingen, persoonsgegevens en contactvoorkeuren. Alles teruggebracht tot één plek!

Design
De nieuwe website heeft een moderne look, is sneller en overzichtelijker. Het is een verfrissend nieuw design waarin fotografie en video een prominente rol spelen. 

Webshop
Ook de webshop is volledig vernieuwd! Je vindt artikelen nu makkelijker via de duidelijke menustructuur. De producten worden overzichtelijk getoond en de populairste daarvan zie je middels een 3d-viewer. Dit verhoogt de winkelervaring en vergemakkelijkt de aankoopkeuze. Probeer de 3d-viewer hier direct uit!

AZ Inside
Bij AZ Inside vind je voortaan het laatste nieuws en achtergrondartikelen over AZ 1, Jong AZ, de AZ Jeugdopleiding, de AZ Vrouwen en AZ Business. 

Wedstrijden en teams
Ga naar het kopje 'wedstrijden' en selecteer het team waarvan jij de aankomende of de gespeelde wedstrijden wilt weten. Van AZ 1 tot alle jeugdteams, ook van de AZ Vrouwen. Bij het kopje 'teams' vind je een overzicht van alle spelers van AZ 1, Jong AZ en de AZ Vrouwen met een beknopte biografie.

Samenwerking
De website is tot stand gekomen in samenwerking met The Valley