Terug naar overzicht

Scoor jouw tickets voor AZ Vrouwen - FC Twente

AZ Vrouwen

20.03.2024

ALKMAAR- De AZ Vrouwen spelen aanstaande zaterdag in het AFAS Stadion tegen koploper FC Twente. De kaartverkoop is in volle gang en de AZ Vrouwen kunnen alle steun gebruiken om FC Twente te verslaan bij een terugkeer in het AFAS Stadion. Scoor nu jouw tickets voor deze unieke wedstrijd!

Met een gelijkspel tegen FC Utrecht en opnieuw een overwinning op Fortuna Sittard, zijn de AZ Vrouwen klaar voor het duel met FC Twente in het AFAS Stadion. De aftrap vindt plaats om 16:30 uur met voorafgaand genoeg activiteiten op het Innova Energieplein. Wedstrijdkaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

Innova Energieplein: Entertainment gegarandeerd
Fans zijn vanaf 14:30 uur welkom bij het Innova Energieplein. Voor kinderen en iedereen jong van geest, zijn er tal van attracties aanwezig waar je je energie kwijt kunt. Van het kleurrijke springkussen tot aan energieke voetbalspellen. Er is genoeg te doen. Ook geniet je van een hapje en drankje bij één van de horecapunten. Bekijk hieronder de plattegrond en ontdek wat er allemaal te doen is zaterdag!

AZV plattegrond

Handtekeningen
Een blijvende herinnering aan dit historische duel of simpelweg een aandenken van jouw favoriete speelster? Na afloop van de wedstrijd zullen de AZ Vrouwen aan de rand van het veld handtekeningen uitdelen aan alle supporters.