Terug naar overzicht

VriendenLoterij-cheque voor AZ Jeugdopleiding

Jeugdopleiding

18.03.2024

ZAANSTAD- De VriendenLoterij heeft maandagmiddag een mooie cheque uitgereikt ten behoeve van de AZ Jeugdopleiding. Dankzij alle deelnemende fans nam Hoofd Jeugdopleiding Paul Brandenburg de gift in ontvangst namens de Alkmaarse club. De opbrengst over 2023 bedroeg maar liefst €147.269.-

De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van sport, cultuur en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Deelnemers aan De VriendenLoterij kunnen zelf kiezen voor welke organisatie of instelling ze meespelen en maken kans op het winnen van grote prijzen. De uitreiking van het geldbedrag aan AZ komt voort uit een percentage van de lotprijzen van alle deelnemers die besloten om mee te spelen voor de club.

Brandenburg: ‘Alle fans enorm dankbaar’
AZ's Hoofd Jeugdopleiding reageerde verheugd op de grote verrassing. “Dit is heel gaaf. We gaan er iets moois mee doen en zijn alle fans enorm dankbaar dat ze ons steunen middels hun deelname. Het bedrag zal de opleiding ten goede komen in de vorm van investeringen in een nog betere topsportomgeving waarin de jeugdspelers- en speelsters zich dagelijks kunnen ontwikkelen'', aldus Brandenburg.

Vriendlotterij