Terug naar overzicht

AZ - FC Utrecht is uitverkocht

AZ 1

17.05.2024

ALKMAAR- AZ speelt de laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht in een uitverkocht AFAS Stadion. De laatste kaarten voor het duel in de Eredivisie werden vrijdag verkocht. AZ - FC Utrecht is het elfde uitverkochte thuisduel dit seizoen.

AZ speelt zondagmiddag de laatste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht. Het duel is volledig uitverkocht.

Zicht op plek drie
Een overwinning zou betekenen dat de Alkmaarders het Eredivisie-seizoen afsluiten met 67 punten, exact hetzelfde aantal als het jaar ervoor. Bovendien heeft AZ momenteel ook nog zicht op de derde plek en daarmee een UEFA Champions League ticket. In het AFAS Stadion vindt de aftrap plaats om 14:30.

Live 
Om 14:30 luidt komende zondag het startsignaal in het AFAS stadion. Het duel is live te zien via ESPN Extra. De wedstrijd is tevens ook live te volgen via AZ Radio en uiteraard op de media-kanalen van AZ: Instagram, X en Facebook

Seizoenkaart: Heb jij al verlengd?
Al ruim 5.000 seizoenkaarthouders hebben zich wederom verzekerd van een plek in het AFAS Stadion komend seizoen. De massale steun van de fans is overweldigend. Alle seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen met een persoonlijke boodschap. Tot en met 31 mei kan jij jouw seizoenkaart verlengen. Klik hier om ook jouw seizoenkaart te verlengen en jezelf te verzekeren van een eigen stoel in het AFAS Stadion.