Seizoenkaart 24/25

ALKMAAR- AZ heeft dit seizoen het maximaal aantal van 12.500 beschikbare seizoenkaarten verkocht. In mei krijgen seizoenkaarthouders de kans om hun vaste plek in het AFAS Stadion te verlengen. Alleen de seizoenkaarten die niet verlengd worden komen in juni in de verkoop. Wil jij voor deze seizoenkaarten in aanmerking komen? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst!

AZ kan dit seizoen op massale steun van de supporters rekenen. Dit heeft al meermaals geleid tot een uitverkocht AFAS Stadion en toont aan dat er een schaarste ontstaat voor wedstrijdkaarten van AZ in het AFAS Stadion.

Seizoenkaart
Een seizoenkaart is daarom dé manier om in het seizoen 2024-2025 verzekerd te zijn van een plek voor de thuiswedstrijden van AZ! Bovendien krijg je met een seizoenkaart voorrang op de kaartverkoop voor toekomstige wedstrijden in de TOTO KNVB Beker en wedstrijden in de Europese competitie.

Inschrijven wachtlijst
Daarom introduceert AZ een wachtlijst voor nieuwe* seizoenkaarthouders. AZ'ers zonder seizoenkaart kunnen zich via deze link gratis aanmelden voor de wachtlijst. De volgorde van aanmelden voor de wachtlijst is vervolgens bepalend voor de toewijzing van vrijgevallen seizoenkaarten. Meld je daarom zo snel mogelijk aan!

*Als je al een seizoenkaart hebt en een extra seizoenkaart wilt bestellen, kun je dit aangeven bij de verlenging van je seizoenkaart. 

  • Als seizoenkaarthouder krijg je exclusieve voorrang bij de kaartverkoop van Europese & bekerwedstrijden en kan je extra tickets bestellen voor topwedstrijden. 

  • Als seizoenkaarthouder heb je gemiddeld 30% korting t.o.v. losse kaarten, dus van de 17 wedstrijden bezoek je er ongeveer 5 gratis

  • Als seizoenkaarthouder krijg je 10% korting op alle kleding en fan items in het AZ Fancentrum en onze vernieuwde webshop. 

  • Je hebt je eigen vaste plaats bij alle thuiswedstrijden in de Eredivisie en de mogelijkheid om jouw eigen plaats op te waarderen bij Europese- en bekerwedstrijden. 

  • Je krijgt met jouw seizoenkaart eenvoudig toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie.