Terug naar overzicht

AZ & ..... | Maak kennis met:

Laatste Nieuws

23.08.2023

ALKMAAR- De afgelopen periode hebben veel nieuwe bedrijven zich aangesloten bij AZ Business. Inmiddels hebben zij de eerste wedstrijd op hun eigen Business Seats gezeten en kunnen niet wachten op de rest van het seizoen. Wij stellen graag een aantal nieuwe leden aan je voor, zodat je ze komende wedstrijden direct kunt herkennen in het AFAS Stadion.

Fast Lane Consultancy
"Hi, mijn naam is Lucas van Maaren van Fast Lane Consultancy. Ik kom uit Hoorn en ik ben een Freelance Digital Marketing Strateeg, met een bewezen staat van dienst in Digitale Performance, Growth & CRO Marketing. Ik bereik digitale groei voor ondernemingen door data gedreven innovatieve marketingstrategieën en experimenten. Dit doe ik door klantervaringen, design en technologie samen te laten komen."

Klik hier voor meer informatie


Swen IT Holding / Labb
"’Hallo! Ik ben Swen Rolink, partner bij Labb B.V. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bieden van diensten en oplossingen met betrekking tot het Pega-platform. Pega is een vooraanstaand softwareplatform voor business process management en customer relationship management (CRM) dat organisaties helpt bij het automatiseren en stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen."

"Met onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Pega, bieden we op maat gemaakte oplossingen om processen te automatiseren en klantreizen te optimaliseren. We helpen ook bij de ontwikkeling van interne Pega-teams, zodat onze klanten zelfstandig kunnen werken."

Klik hier voor meer informatie


Smiley Sports
"Mijn naam is Alex Houtenbos. Ik ben 20 jaar en ik ben de eigenaar van Smiley Sports. Smiley Sports geeft sportevenementen waarbij sport en plezier voorop staat. Wij organiseren ook bedrijfsuitjes en kinderfeestjes! Persoonlijke aandacht is bij ons van essentieel belang."

"Ik ben ten eerste heel dankbaar dat ik mij mag aansluiten bij de AZ Business club. Ik ben bij de AZ Business club aangesloten om te leren van anderen en mijn netwerk te vergroten. In je eentje ga je sneller, samen kom je verder."

Klik hier voor meer informatie


AB Vakwerk
"Wij zijn AB Vakwerk en sinds 1959 werken wij vanuit een coöperatieve gedachte: bedrijfscontinuïteit garanderen door onze leden, klanten en medewerkers bij elkaar te brengen. Voor elk arbeidsvraagstuk kun je bij AB Vakwerk terecht. Voor piekmoment in het seizoen, vervanging van langdurige afwezig personeel of met het oog op structurele groei. Wij willen de beste werkgever zijn in de sector food & agri. Daarbij maken onze vakwerkers, samen met de leden en klanten, het verschil. Hun passie en vakkennis maken AB Vakwerk tot wat het nu is; goed voor elkaar!

Klik hier voor meer informatie


L&N Document Solutions
"Al sinds mijn 15e ben ik trouw fan van voetbalclub AZ. Samen met mijn broer, zoon en vele vrienden hebben we zowat alle wedstrijden van AZ gezien. Niet alleen in Alkmaar, maar ook uitwedstrijden in binnen- en buitenland. Naast mijn 2 clubkaarten zijn we vanuit L&N Document Solutions nu ook lid van de AZ business Club! Want naast de beste wedstrijdbeleving is het heel waardevol om andere ondernemers uit de regio te ontmoeten. We kijken uit naar een fantastisch seizoen!"

Klik hier voor meer informatie


Heb je zelf interesse in eigen Business Seats? Kom dan met ons in contact!