Terug naar overzicht

Bekijk FC Santa Coloma – AZ via Pay Per View

Laatste Nieuws

09.08.2023

ALKMAAR- AZ heeft met teleurstelling kennisgenomen van het feit dat de Europese wedstrijd van donderdagavond tegen FC Santa Coloma alleen te zien is via Pay Per View. De wedstrijd in Andorra begint om 19:00 uur.

AZ begint zijn nieuwe Europees avontuur tegen FC Santa Coloma uit Andorra. Donderdag wordt om 19.00 uur afgetrapt tegen de nummer drie van vorig seizoen in de nationale competitie. De winnaar van dit tweeluik neemt het in de beslissende play-offs op tegen de winnaar van FC Arouca en SK Brann.

Uitzendrechten 
De uitzendrechten zijn in deze fase van de Europese voorronde in handen van de thuisspelende club. Ondanks interesse vanuit een Nederlandse broadcaster, is het niet tot een akkoord gekomen met de partij die de rechten bezit.

Pay Per View
Supporters kunnen de wedstrijd volgen via Pay Per View. Via deze link kan de wedstrijd aangekocht en bekeken worden.

AZ Media
Uiteraard doet AZ Media verslag vanuit Andorra. Via live updates op Twitter, behind the scenes-beelden op Instagram en interviews na afloop van de wedstrijd wordt de achterban zo goed mogelijk op de hoogte gehouden.  

Return
Volgende week donderdag, 17 augustus, speelt AZ de return tegen FC Santa Coloma. Seizoenkaarthouders van AZ ontvangen 50% korting op het reguliere tarief. Klik hier om kaarten te kopen voor de eerste Europese wedstrijd in het AFAS Stadion in het nieuwe seizoen. Het duel wordt bovendien uitgezonden op Veronica. De wedstrijd begint volgende week om 20:45 uur.