Terug naar overzicht

De genomineerden | Unibet Goal van de maand november

Laatste Nieuws

05.12.2023

ALKMAAR- In de maand november werden er opnieuw een aantal indrukwekkende en belangrijke doelpunten gemaakt. Wij selecteerden de vijf mooiste die kans maken op de Unibet Goal van de Maand-bokaal. Stem via deze link op jouw favoriet en maak kans op mooie prijzen!

Ricuenio Kewal: VVV Venlo - Jong AZ
Zowel AZ als VVV Venlo slaagden er beide niet in om een doelpunt te maken in de eerste helft van de wedstrijd. Kort na rust bracht Ricuenio Kewal verandering in de stand door de opeingstreffer te maken. Dit gebeurde dankzij een snelle tegenaanval van de spelers van AZ. Kewal ontving een prachtige pass van Jayden Addai, liep ongehinderd door en schoot goed binnen. 

Vangelis Pavlidis: Aston Villa - AZ
Op Villa Park zorgde Vangelis Pavlidis voor een voorsprong voor AZ. Door een prachtige lange pass van Riechedly Bazoer kreeg Pavlidis de gelegenheid om de bal in de verre hoek te plaatsen, voorbij de Argentijnse doelman Emiliano Martinez.

Finn Stam: Jong AZ - Helmond Sport
Finn Stam nam de bal aan, dribbelde naar binnen en loste vervolgens een schot. Van buiten de zestienmeterlijn haalde hij prachtig uit in de bovenhoek, waarmee hij de stand gelijk trok naar 1-1. Uiteindelijk zegevierde de AZ’ers met een eindscore van 2-1.

Floor Spaan: FC Utrecht - AZ
Tijdens een regenachtige middag in Utrecht leverden de AZ Vrouwen een intensieve strijd tegen hun Utrechtse tegenstanders. In een fraai uitgevoerde aanval door de AZ Vrouwen slaagde Floor Spaan erin de bal op fraaie wijze over de doelvrouw van Utrecht te schieten. Met haar doelpunt bracht Spaan de stand op geljke hoogte, waardoor de AZ Vrouwen uiteindelijk met één punt huiswaarts keerden.

Ruben van Bommel: AZ - FC Volendam
In de start van het duel met FC Volendam speelde Ruben van Bommel een belangrijke rol met de openingsgoal. Van buiten de zestien schoot de aanvaller de bal schitterend in de kruising. Niet eens de doelcamera kon het schot aan. 

 

Stemmen
Welke goal krijgt jouw stem? Stem op jouw favoriet door hier te klikken!

Winnaars seizoen 2023-2024
Oktober | Yoël van den Ban (AZ onder 19 - Klaipeda FM)
September | Floor Spaan (sc Heerenveen Vrouwen - AZ Vrouwen)
Augustus | Ruben van Bommel (AZ - FC Santa Coloma)