Terug naar overzicht

Wie gun jij dit jaar een kerstboom?

Laatste Nieuws

21.11.2023

ALKMAAR- In samenwerking met Official Partner Intal keert de 'Kerst is voor iedereen'-campagne voor het derde jaar op rij terug. Na twee succesvolle edities zetten AZ en Intal zich ook dit jaar weer samen in om zo veel mogelijk mensen een fijne kerst te bieden. Ken jij iemand die een mooie kerstboom verdient? Nomineer diegene dan nu via deze link en wie weet geniet deze persoon deze kerst wel van een speciale AZ-kerstboom!

Intal deelt al jaren kerstbomen uit aan haar medewerkers. Uit dit initiatief is het idee ontstaan om meer mensen te verblijden met een kerstboom. De afgelopen twee jaar heeft AZ in samenwerking met Intal twee keer honderd mensen een hart onder de riem gestoken door ze een kerstboom te schenken.

Bezorging door echte AZ’ers
AZ en Intal zetten deze warme traditie graag voort. Dit jaar worden de kerstbomen hoogstpersoonlijk geleverd door AZ-legendes en de AZ Vrouwen. Op 6 december staan de AZ-legendes en AZ Vrouwen voor de deur bij de gelukkigen!

Wie gun jij een kerstboom?
Vorig jaar ontving Ben, wiens vrouw kort daarvoor was overleden, een kerstboom. Hij werd genomineerd door zijn kleinzoon Jordy, die vond dat zijn opa wel een steuntje in de rug verdiende. Ook Petra kreeg een kerstboom. Zij was genomineerd door haar zus omdat Petra haar steun en toeverlaat is én altijd klaarstaat voor haar en de kinderen. Ken jij iemand die het om wat voor reden dan ook dit jaar verdient om in het zonnetje te worden gezet? Nomineer diegene dan nu voor een kerstboom via deze link! Nomineren kan tot dinsdag 28 november 17:00 uur. De winnaars ontvangen uiterlijk vrijdag 1 december bericht.   

 

 

Intal
Sinds de zomer van 2021 is Intal Official Partner van AZ. Intal is systeemhuis en gevelbouwer van effectieve circulaire aluminium ramen, deuren en vliesgevels. De Intal-profielseries vormen dus de basis van de aluminium geveloplossingen. Bijzonder is dat het bedrijf alle onderdelen van het proces zelfstandig uitvoert. Dat maakt alles 100% Intal!