Terug naar overzicht

AZ Meiden Selectiedag: de laatste plekken!

Laatste Nieuws

17.10.2023

ZAANSTAD- Een nieuwe editie van de AZ Selectiedag voor de meiden staat weer voor de deur. Voetbalsters in de leeftijdscategorieën Onder 14 (geboortejaar 2010) tot en met Onder 16 (geboortejaar 2008) krijgen de kans om zich op zondag 12 november bij AZ in de kijker te spelen. Heb jij het in je om een AZ-speelster te worden? Kom dan naar de Selectiedag op het AFAS Trainingscomplex! Klik hier om één van de laatste plekjes te bemachtigen!

De AZ Selectie voor meiden is verdeeld over twee rondes. Je kunt je aanmelden voor de ochtendgroep (10:00 - 11:30 uur) of de middaggroep (13:00 - 14:30 uur). Voor beide groepen is een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

AZ Voetbalschool in de Regio
Het jonge talent dat in positieve zin opvalt, maakt kans op een plaats in de AZ Voetbalschool in de Regio of een trainingsstage bij de AZ Jeugdopleiding voor vrouwen. Tijdens de AZ Selectiedag gaan de deelnemers variërende partijvormen spelen, onder toeziend oog van de AZ-scouts. Ook keepsters mogen zich aanmelden en draaien mee in de partijen. Mocht je gescout worden maak je zelfs direct kans op een plekje in het AZ Vrouwen Onder 15-team.

AZ Selectiedagen in het voorjaar
Ben je geboren in 2011, 2012 of 2013? Geen zorgen! In het voorjaar zijn er AZ Selectiedagen voor meiden die geboren zijn in deze geboortejaren.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de AZ Selectiedag. De kosten voor deelname bedraagt € 5,00. Daarnaast krijgen alle deelneemsters na afloop van de AZ Selectiedag een speciale goodiebag.