AZ Onder 16 haalt uit in Den Bosch

11.10.2023

DEN BOSCH- Het AZ Onder 16 van trainer Nick van der Velde boekte woensdagavond een ruime overwinning op FC Den Bosch. In Stadion De Vliert wisten de bezoekers het duel voor rust al in het slot te gooien. Na de pauze viel de definitieve beslissing: 0-5.

AZ kende een sterke start en kwam al na drie minuten op voorsprong. Op aangeven van Chavarello Hellings opende Gijs Groot de score. Een kwartier later viel ook de tweede treffer. Die kwam op naam van Massimiliano Frassino. Nog voor de pauze produceerde Hellings de derde Alkmaarse goal en zat AZ op een zetel.

Slotakkoord
In de tweede helft kwam AZ nog tweemaal tot scoren. Een kwartier na de onderbreking was het Adam Ouaziz die de 0-4 op het scorebord zette. Het slotakkoord kwam van Calvin Carrilho die de eindstand op 0-5 bepaalde.

FC Den Bosch - AZ Onder 16 0-5 (0-3)

Opstelling AZ: Nick Homan (41. Kai ter Beek); Latrell Aken (60. Eliav Adjedj), Calvin Carrilho (60. Giovanni Dobbe), Quincy Lede (41. Damian Dickhaut), Jayden Hart Perez; Onne de Flar, Massimiliano Frassino, Julian Sijbrands; Chavarello Hellings (50. Adam Ouaziz), Gijs Groot (50. Yordi van der Velde), Rayan Zekri.

Scoreverloop: 3. Groot 0-1, 18. Frassino 0-2, 33. Hellings 0-3, 55. Ouaziz 0-4, 57. Carrilho 0-5.