Terug naar overzicht

Ontdek de magie van het AFAS Stadion

Laatste Nieuws

10.10.2023

ALKMAAR- Deze herfstvakantie is het weer mogelijk een stadiontour te doen in het AFAS Stadion. Heb jij altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen en de sfeer van het stadion willen proeven? Dan is dit je kans!

De stadionrondleidingen zijn voor leden van De Waaghalzen & De AllstarZ gratis!

Onvergetelijke ervaring
In de herfstvakantie staan onze gidsen klaar om jou alle locaties van het AFAS Stadion te laten zien die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. In negentig minuten zie je de grasmat dichterbij dan ooit, neem je plaats op de plek van de hoofdtrainer in de persruimte en ga je op de foto met alle prijzen in de bestuurskamer. Ook zie je de kleedkamer, waar de spelers zich klaarstomen voor de wedstrijd. De AZ-stadiontour is een onvergetelijke ervaring.

Beschikbaarheid en kosten
Op twee verschillende dagen in de herfstvakantie kan jij een unieke stadiontour krijgen door het AFAS Stadion. Er zijn een beperkt aantal plekken per tijdslot beschikbaar:

  • Maandag 23 oktober om 11:00 uur (VOL)
  • Maandag 23 oktober om 14:00 uur (VOL)
  • Dinsdag 24 oktober om 11:00 uur (VOL)
  • Dinsdag 24 oktober om 14:00 uur (VOL)

Leden van De Waaghalzen of De AllstarZ volgen de stadiontour gratis op vertoon van hun clubkaart. Voor begeleiders en niet-leden bedragen de kosten €10 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar dienen onder begeleiding van minimaal één volwassene de stadiontour te volgen

Aanmelden
Alle rondleidingen zitten vol. In de kerstvakantie zijn er opnieuw rondleidingen!

Aanmelden AZ Juniorclubs
Wil jij deelnemen aan te gekke events en kans maken om op het veld staan als spelersescorte, vlaggendrager, middencirkeldoekdrager of ballenkids in het AFAS Stadion? Bekijk dan hier alle voordelen van een lidmaatschap van de AZ Juniorclubs en word net als ruim 4.000 anderen enthousiaste AZ-fans lid! Meld je hier direct aan en ontvang een AZ-Goodiebag ter waarde van €40,00!