Terug naar overzicht

Victorie-shirt uitverkocht

Laatste Nieuws

02.10.2023

ALKMAAR- AZ lanceerde maandagmiddag het speciale en gelimiteerde Victorie-shirt en alle 450 stuks zijn verkocht. Fans die een shirt hebben weten te bemachtigen, kunnen deze zaterdag 7 oktober ophalen in het AZ Fancentrum en hebben per e-mail een bevestiging gehad. De shirts die per post verstuurd worden, gaan maandag 9 oktober de deur uit.

De overweldigende interesse in het Victorie-shirt zorgde voor veel verkeer op AZ.nl, waardoor de website vanaf 12:00 uur moeilijk tot niet bereikbaar was. AZ heeft daarop direct geschakeld met de website host, dit heeft echter niet direct het gewenste effect op geleverd. Uiteindelijk heeft de online verkoop toch plaats kunnen vinden en zijn alle shirts verkocht. AZ betreurt de valse start en biedt hiervoor zijn excuses aan. 

Alkmaar Ontzet
AZ lanceerde het speciale shirt vanwege 450 jaar Alkmaar Ontzet. Op 8 oktober viert de stad dat het precies 450 jaar geleden de Spanjaarden versloeg. “Toen Spanje’s lust naar Hollands bloed, beteugeld werd door Alkmaars moed.” Op 8 oktober staat eveneens de Noord-Hollandse Derby tegen Ajax op het programma en tijdens dat topduel speelt AZ in het speciaal en gelimiteerde Victorie-shirt.

MatchWornShirt
Geen van de 450 gelimiteerde shirts weten te bemachtigen? Vanaf de aftrap bij Ajax - AZ (14:30 uur) kun je via www.matchwornshirt.com bieden op de gedragen tricots van de AZ-spelers. Een deel van de veilingopbrengst komt ten goede aan de 8 October Vereeniging.