Wie Wat Waar: Luckassen, Međunjanin & Idrissi

24.10.2023

ALKMAAR- In ons wekelijkse rubriek Wie Wat Waar houden wij je op de hoogte van de prestaties van oud-AZ'ers in het buitenland. Met deze week Kevin Luckassen, Haris Međunjanin en Oussama Idrissi.

Kevin Luckassen
Kevin Luckassen maakte dit weekend zijn debuut voor UTA Arad in duel met Rapid Boekarest, de nummer drie van de competitie. De aanvaller gaf direct zijn visitekaartje af. In de 75e minuut nam hij de gelijkmaker voor zijn rekening, waarmee hij dus direct bij zijn debuut trefzeker was. Door die gelijkmaker pakte UTA Arad een punt.

Haris Međunjanin
Haris Međunjanin behoudt met zijn team ongeslagen de koppositie in de Primera Federación. De middenvelder nam het met CD Castellón op tegen Atlético Madrid B. Međunjanin zorgde in de zevende minuut voor de openingstreffer. Voor hem was het alweer zijn vierde treffer dit seizoen. Oscar Gil nam de tweede goal voor zijn rekening, waardoor CD Castellón met 2-0 won.

Oussama Idrissi
Oussama Idrissi zette zijn loopbaan deze zomer voort in Mexico bij CF Pachuca. De 27-jarige aanvaller is de eerste Marokkaanse speler ooit in de Mexicaanse competitie. Afgelopen weekend maakte hij zijn eerste doelpunt voor Pachuca. Idrissi was in de 68e minuut trefzeker tegen FC Juárez Femenil. Het zou de enige goal van de wedstrijd zijn, waardoor Pachuca met de drie punten naar huis ging.