Terug naar overzicht

AZ & ..... Maak kennis met:

AZ Business

28.09.2023

ALKMAAR- De afgelopen periode hebben veel nieuwe bedrijven zich aangesloten bij AZ Business. Na overwinningen tegen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam maken zij zich op voor de komende thuiswedstrijden tegen Heracles Almelo en Fortuna Sittard. Zij stellen zich graag aan je voor, zodat je ze de komende wedstrijden direct kunt herkennen in het AFAS Stadion.

Mavitec B.V.
Mavitec B.V. ontwerpt, produceert en installeert hoogwaardige verwerkingssystemen voor reststromen uit de vleesindustrie. De installaties transformeren dierlijke bijproducten tot hoogwaardige eiwitten en oliën. Installaties van onze Green Energy divisie pakt voedselverspilling efficiënt aan. Reststromen worden hergebruikt voor het opwekken van groene energie. Onze innovatieve gasificatiesysteem zet mest om in groene energie en EcoChar.

Klik hier voor meer informatie

 

Adnamics
Effectief automatiseren is simpelweg wat wij doen. Wij geven inzicht, bedenken een doeltreffende aanpak en maken meetbaar resultaat waar. Bij Adnamics geen losse producten, apps of kortetermijnoplossing. Wat wel? Een uitgebreide analyse, een totaaloplossing, volledige implementatie van A tot Z én een doorlopende service, want 1 + 1 is bij ons 3. Bij Adnamics werken uitsluitend mensen met horeca in hun dna én met affiniteit voor automatisering. Daardoor snappen we precies hoe de horecaondernemer denkt en opereert én wat de wensen van de gasten zijn. En zien we dus ook snel waar de knelpunten liggen.

Adnamics is een no-nonsense organisatie met het hart op de tong. We durven dus ook ‘nee’ te zeggen als we dat nodig vinden. Onze klanten waarderen dat en belonen dat met langlopende relaties. Niet voor niets spreken we dan ook liever niet van klanten, maar van partners. Adnamics maakt deel uit van de unTill Groep. De unTill Groep bestaat uit gecertificeerde leveranciers welke garant staan voor een gedegen kennisniveau en uitstekende service.

Klik hier voor meer informatie

 

Print & Inkt
Mijn naam is Frank Delfsma, eigenaar van Print & Inkt in het centrum van Alkmaar. Je kunt ons inmiddels al 10 jaar vinden op de Gedempte Nieuwesloot 78. Voor veel Alkmaarders (AZ’ers) én Mkb’ers zijn wij hét vaste adres voor de cartridges/toners, pasfoto’s en het digitaliseren van filmmateriaal. Wij kijken uit naar een succesvol seizoen, voor zowel AZ als alle AZ Businessleden. En het zou leuk zijn als er naast mooi voetbal ook nog wat mooie zakelijke relaties ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

 

PrimaVillas
PrimaVillas is een familiebedrijf dat Nederlanders en Belgen begeleidt bij het veilig aankopen of bouwen van hun droomwoning in Spanje. Het bedrijf is volledig onafhankelijk en behartigt enkel de belangen van de koper. PrimaVillas helpt de potentiële kopers bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen van woningen, evenals tussentijdse zaken die geregeld moeten worden, zoals het aanvragen van het verplichte NIE nummer, openen van bankrekening, afhandeling bij de notaris en overige aftercare. 

Klik hier voor meer informatie

 

ANDRS
Wij zijn ANDRS! En ik ben Bas Rentenaar, één van de eigenaren van ANDRS. Hét Signbedrijf uit de Zaanstreek met een bak aan ervaring, of het nu gaat om een autobelettering, de complete signing voor een bedrijfspand, winkels, of de sponsorborden bij (voetbal)verenigingen, we doen alles met 100% passie en plezier! Wij doen het op z’n ANDRS en we doen het goed, zonder poespas. En ja, voetbal is mijn andere liefde. We supporten én sponsoren lokale helden zoals AFC’34 en FC Marlène. En onlangs zijn we dus ook lid geworden van de AZ Business Club. Binnenkort vinden we elkaar vast in de Kees Kist Lounge. Zin om te connecten? Gewoon, op z'n ANDRS. 

Klik hier voor meer informatie

 

Heb je zelf interesse in eigen Business Seats? Kom dan met ons in contact!