Terug naar overzicht

AZ: The Future Is Ours

Laatste Nieuws

03.09.2023

ALKMAAR- Wij werken elke dag hard om prijzen te winnen. Dit doen wij samen met elkaar; met de medewerkers, onze spelers en onze fans. Dit doen wij voor de toekomst van AZ. En die toekomst is van ons: The Future Is Ours.

Deze boodschap past bij alles waar AZ voor staat. Opleiden van spelers is één van de belangrijkste focuspunten van de club. Dit beleid werpt al jaren haar vruchten af. Denk aan doorgebroken spelers als Pantelis Hatzidiakos, Teun Koopmeiners, maar ook Milos Kerkez en Tijjani Reijnders. Allen zijn door AZ gescout en verder opgeleid tot belangrijke spelers voor de club. Zij zijn succesvol geweest voor AZ en hebben door hun ontwikkeling een mooie internationale transfer kunnen maken. Ondertussen staat de volgende generatie alweer klaar.

Youth League
Met de winst van de Youth League gooide AZ afgelopen seizoen internationaal hoge ogen. Er was wereldwijde aandacht voor de club en de manier van opleiden. De vele prijzen bij verschillende jeugdteams zijn de perfecte bevestiging van de juiste koers. De Youth League was de kroon op het werk. Maar, wij willen meer. En wij geloven, dat dit met onze manier van opleiden mogelijk is. Wij kijken altijd vooruit en zijn nooit klaar, af, of tevreden. We kijken verder naar de sterren van morgen.

Bus
Om onze boodschap verder uit te dragen, is deze vanaf nu ook te vinden op de spelersbus. De bus is deze week opnieuw bedrukt. Dinsdag 5 september vertrekt een selectie van AZ richting Argentinië om daar de Intercontinental Cup Onder 20 te spelen tegen Boca Juniors. Het is de aftrap van AZ's nieuwe campagne. Want wij geloven: The Future Is Ours.